Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(245)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(245)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2019

    Muito bonita e pratica,conforme esta no anuncio. Entrega conforme prometido. Compraria de novo.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    Super fast delivery! The box arrived a little damaged, no big deal anyway, beautiful music box!It is bigger than I expected!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Tak jak w opisie. Melodię odtwarza się po otwarciu szuflady. To jest piękne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Muzyka gra za szybko. Plastikowa igła maszyny do szycia jest trochę skośna. Poza tym to świetna pozytywka. Przypomina mi moją babcię i zmarłą mamę Singer Machine 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    On jest tu już za niedługo. Nie sądziłem, że jest taki duży, to świetne, jak się porusza, kiedy gra muzykę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Wspaniała mała maszyna do szycia działa dobrze na 👍😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Od dekoracji krwią Ale prawda jest nie na świecie Piękna dekoracja z dobrym ruchem, ale melodia się włącza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Szybka wysyłka i dobra paczka. Dźwięk pozytywki mógł być lepszy, ale użyję go tylko jako bibeloty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Szybka dostawa i produkt dostarczony zgodnie z zamówieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Tak to opisują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.69
    • US$24.24
    • US$24.24
    • US$46.74
    • US$9.19
    • US$25.40
    • US$16.09
    • US$11.49
    • US$18.47
    • US$25.29