Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 21/03/2018

    Lornetka bardzo dobra za taką cenę. Zoom chodzi płynnie. Obraz jasny choć przy zwiększaniu powiększenia (wiadomo) ciemnieje. Bardzo kompaktowa i lekka. Polecam. Jeden mały minus za dość mały futerał który powoduje zgięcie się gumek ochronnych przy okularach - widać na zdjęciach. W zestawie pasek i ściereczka.

    Komentarze
  • 26/02/2018

    I think this is an excellent product especially for the price! Zoom is working and when I compared it with my other binoculars of x20 it was better so I think this is really X20 zoom ! Beside zoom both adjustments work ok. Binoculars feel very sturdy in hand and the grip is also very firm at least for my medium size hands. Came with pouch that is soft inside and has a belt loop outside. Peace of cleaning cloth also came and lanyard. It looks that Visionking is a brand and sure feels like it. Recommending !

    Komentarze
  • 05/10/2020

    Pełna zgodność z opisem. Naprawdę 20x max. (co potwierdza porównanie z naszymi większymi, bardziej konwencjonalne lornetki 20x50. Jakość optyczna jest dobra, a jasność nawet przy powiększeniu 20x jest dobra. Jakość budowa jest też bardzo dobra. Na pewno, To nie jest artykuł z wyższej półki (nie twierdzi, że jest). Co więcej, jest bardzo kompaktowy, a jednocześnie bardzo przydatny. Z pewnością będę ich częściej przyprowadzał na nasze spacery niż inne, cięższe (mimo ich wielu cech też). Bardzo polecam.

    Komentarze
  • 25/05/2021

    Very good+++++Thank you

    Komentarze
  • 20/05/2021

    Great binoculars.. seems to really be 8-20x. clear view

    Komentarze
  • 06/12/2017

    This is the third set I have bought of these. I bought the first set for me and the others for gifts. Very nice item and good price. Actually have 20x magnification unlike others which say they do but do not. These are really worth the money.

    Komentarze
  • 14/07/2018

    Muito bom o produto, valeu a pena, pois demorou um pouco à chegar, fora isso estão de parabéns..

    Komentarze
  • 04/05/2018

    Nagyon jó szerkezet, kiváló kép, parádés a zoom. természetesen a lencseméret határain belül. kiránduláshoz kitűnő.

    Komentarze
  • 14/03/2018

    Good quality binoculars very clear view and comact size for easy transportation

    Komentarze
  • 06/11/2017

    Looks OK, but further testing is required

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft8,751
    • Ft2,040
    • Ft7,292
    • Ft10,210
    • Ft7,292
    • Ft2,915
    • Ft3,995
    • Ft10,796
    • Ft11,030
    • Ft7,292
    • Ft8,459
    • Ft5,833
    • Ft7,000
    • Ft4,666
    • Ft4,374
    • Ft4,870
    • Ft4,374
    • Ft25,969