Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(404)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(404)
    • 5 Gwiazda(361)
    • 4 Gwiazda(30)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2023

    Natychmiast złożyłem napój i spróbowałem go i muszę powiedzieć, że byłem mile zaskoczony. Ogniwa w baterii mają 1500mAh, tak naprawdę nie zmierzyłem pojemności obu baterii około 1200mAh, ale praktycznie dla tak małej piły to wystarczy. Jeśli nie naciskasz go zbyt mocno, bateria wytrzymuje bardzo długo. W przypadku dużego obciążenia napięcie na ogniwach spadnie, a ochrona wyłączy je, aby nie zostało uszkodzone. Tak naprawdę to właśnie tam najbardziej mnie zaskoczyła. Nie spodziewałem się, że wypiję tyle z jedną baterią. Na etykiecie jest napisane 21V 0,8A, co nie jest do końca prawdą. napatie ma sice 21V, ale ostrożność jest znacznie niższa i wynosi około 0,3A. Naładowanie jednej baterii trwa od czterech do pięciu godzin. Na kole piła nie ma wyzwalacza bezpieczeństwa, jeśli wyzwalacz bezpieczeństwa, należy uważać, aby nie zranić się. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobrze oceniam stosunek ceny do wydajności. Dobrze tnie, baterie trzymają się.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Dla wątpliwych klientów piła doskonale nadaje się do większych zadań! Bateria z jednym naładowaniem i zobacz, ile pracy z nią zrobiłem na zdjęciach! Ja też mu nie ufałam, ale jego siła jest zaskakująca! A bateria wciąż się trzyma. Odciąłem nim 10 wielkich gałęzi. Śmiało, kup go. Nie zawiedziesz się!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Jeszcze jej nie używałem, ale jak się wydaje, to bardzo potężne narzędzie i wygodne, wszystko idealnie.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2023

    Został dostarczony na czas, był łatwy w montażu i wykonuje swoją pracę całkiem dobrze. Żywotność baterii jest dobra, a ponieważ jest wyposażony w dwie baterie, możesz je wymienić, jeśli opróżnisz jedną z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2023

    Przyszedł za tydzień z zamówienia. Nie próbowałem, ale wygląda na wiarygodne w swojej cenie. Polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2023

    Bardzo szczęśliwy w ciągu dziewięciu dni w Grecji, niesamowite, kartonowe pudełko, wolałbym oczywiście plastikową skrzynkę, ładny uchwyt wygodny i lekki, wytrzymały mały z dwiema bateriami, które ładują się na szczęście, ze szczotkami węgle, które iskrują niestety bardzo ostrożnie tnie ręce i stopy jak masło, Dzięki za sieć, potrzebowałam jej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2023

    Szacunek bardzo szybka dostawa dobry pakiet dobry przedmiot dobry zasilany 👍 Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • r3crac
    PL
    23/01/2023

    Nie świetne, nie straszne, nie ma automatycznego smarowania łańcuchów, nie wiem, jak długo to potrwa. Pierwsze użycie - nie złe, to działa. Pamiętaj o regulacji łańcucha podczas używania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2023

    Dostawa na czas. Dobrze leży w dłoni, łatwy w obróbce. Dwie baterie dostarczone. Jeden 20V, a drugi 15.5V, co jest nieprawidłowe. Klucz mocujący jest za duży!! Jedna bateria ładuje się prawidłowo, druga jest prawdopodobnie uszkodzona, nie ładuje się. Następuje skarga. Mam nadzieję, że odniesie sukces.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Dobra piła akumulatorowa z podstawowymi narzędziami, ładowarką i dwoma bateriami. Kupiłem też zapasowy łańcuszek. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$41.99
    • US$27.99
    • US$32.99
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$31.99
    • US$65.99
    • US$36.59
    • US$132.79