Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(794)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(794)
    • 5 Star(716)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Ten przedmiot przyszedł pewnego dnia i byłem podekscytowany, dopóki nie zacząłem składać go do kupy. Mam 3 śruby w środku i nie ma szans. Najwyraźniej w produkcji nie gwintowali ostatniego otworu, co oznaczało, że śruba nie będzie gwintowana. Bardzo rozczarowujące i dlatego wysłałem skargę o to, że poprosił o nową rolę, ale nie dostałem odpowiedzi. Bardzo słaba w sprawdzaniu przedmiotów. BRAK KONTROLI JAKOŚCI. Nie dramat dla nich, jak dla mnie, aby wysłać go z Australii to będzie kosztować ponad 20,00 dolarów, a więc teraz mam T kwadrat, który nie jest kompletny. W takich sytuacjach, gdy jest to wina firm, że powinny płacić za nie. Bardzo trudno nawet złożyć skargę, zwłaszcza gdy produkt jest wadliwy. Nie za bardzo dobre żarcie. Od Kim Dalzell z Australii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Powolna dostawa, ale dobrze zapakowana. Dołączenie T kawałek jest łatwe, ale niektóre gry mogą doprowadzić do zerowego błędu; powiesić pionowo, aby wyeliminować. Kwadratowe i precyzyjne. Marker dostarczany ma trochę zabawy; ołówek 0.5mm lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    This is the second of these rulers that I have ordered. The 1st one ordered was the 300mm version, and based on the quality of that I purchased this one straight after receiving. There is nothing additional to add to what others say. The quality is fantastic, it is square and looks amazing. it is a shame to use as a tool the quality is that good. Just have the 500mm version to purchase now, to give me the 3 main sizes I need, but I know will not be disappointed in it. The only issue this time, was that the item took twice as long to arrive as the 300mm, but one of those and worth the wait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    All Veiko tools seems to be of top quality. This T type ruler is no excpetion to it. the T type ruler arrived disassembled inside a well protected card box. Scales are very well marked. Ruler assembly is easy and always accurate due to the povided tip and notch alignment. It comes with a small allen wrench and the corresponding bolts. Main ruler (red colored) has a thickness of 8 mm and short "T" portion is up to 10mm thick.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Jakość jest doskonała, wykończenie jest piękne. Naprawdę nie wiem, czy użyć go w warsztacie, czy powiesić w salonie. Jest bardzo precyzyjny, skalibrowany ze znanym kwadratem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Pudełko jest w bardzo dobrym stanie, a materiał produktu jest bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wysyłka dotarła w ciągu 11 dni Ponieważ opakowanie jest dobre, ale towar był nietknięty Nie użyłem go, ale jakość jest oczywiście doskonała i ciężka Użyję go wkrótce wystarczająco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Ładny produkt! dobrze wykonany i naprawdę przydatny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Good packaging, very well made - it's right at the right angle, impressive massiveness. For the money my absolute recommendation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Um esquadro indispensável em qualquer projeto. Muito resistente, as marcações em milímetros com alta resolução. Estou muito satisfeito com o produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$43.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$11.88
    • US$59.99
    • US$41.57
    • US$20.78
    • US$10.69
    • US$15.99