Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    Fantastyczna jakość w cenie... Dzięcioły kto? Jest to niewiarygodnie lepsza wartość! Wykończenie mojej kopii było bezbłędne, ale co ważniejsze, wydaje się być idealnie sprawdzane zarówno pod względem kwadratu, jak i z dokładnymi pomiarami. Przyznaję, że nie mam żadnych innych zasad do testowania, ale powiem, że był martwy dokładnie z moim amerykańskim miarą taśmy Stanley Fat Max. I nie mam na myśli wystarczająco blisko .. Mam na myśli śmierć dokładnie na tym samym. Również okazał się martwy kwadrat z 6„i 12" kwadratami prędkości. Bez posiadania wymyślnego narzędzia do testowania go, powiem, że jestem bardziej niż zadowolony z jego dokładności. Warto również zauważyć, że zero było martwe z ogrodzeniem i jest stosunkowo lekkie, spodziewam się, że będzie to idealny standardowy łącznik do pomiaru długości powierzchni deski, a także kwadratowe oznakowanie ogrodzenia. Nie pamiętam, żeby to mówiło, ale pomiary, choć nie do końca głębokie są wyryte, a wszystkie łuski są wyraźnie zaznaczone i dobrze zadrukowane. Mogę również zgłosić, że mój mechaniczny ołówek z .07 wydaje się działać idealnie w otworach wzdłuż skali. Zamówiłem 6 lub 7 więcej narzędzi Veiko, w tym 12„i 20" kwadratu 30" i będę bacznie obserwował imperialnych dodatków. Według mnie tylko głupiec może uzasadnić różnicę w cenie w stosunku do „innej czerwonej marki" przynajmniej na podstawie tego pierwszego narzędzia, które otrzymałem. Jeśli kontrola jakości i dokładność będą priorytetem dla tej firmy, to jestem sprzedany. Mogę polecić bez wahania w tym momencie.. Daj im szansę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tego kwadratu T. Jest idealnie kwadratowa, a otwory na skryby. Narysowałem kilka linii skryby i sprawdziłem je z moim dzięciołem kwadratowym... idealny mecz. Sprawdziłam, czy nie ma kwadratu z kombinacją Starrett i był dokładny. Opakowanie nie było świetne i jest kilka małych zadrapań na uchwycie. W paczce był również długopis, ale został zniszczony podczas wysyłki. Z długopisu pozostała tylko rurka atramentowa. W przeciwnym razie plac działa tak, jak powinien za dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Zamówienie otrzymane 14 dni wcześniej niż oczekiwano. Produkt dostarczany w cienkim kartonie w plastikowym „koperta" ciasno przyklejonym wokół niego. Pianka otaczająca produkt, w przeciwieństwie do poprzednich, była bardzo słabo wycięta (przekrojone wycięcia, które nie były w stanie zabezpieczyć części i krawędzi zewnętrznych. Pomimo słabej jakości wysyłki produkt wydaje się nieuszkodzony, a po zmontowaniu wydawał się być dokładny . (ze względu na mój brak podstawki do porównania). Wyposażony w 2 dodatkowe śruby mocujące i pióro do końcówek FINE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Wysyłka przybyła z uszkodzonym opakowaniem i odpowiednio uszkodzonym zawartością. Obie krawędzie ostrza narzędzia mają wyraźne nacięcia. Uszkodzenia wpływają na użyteczność narzędzi. Narzędzie wygląda dobrze poza tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Trzeba to zmontować w dniu przyjazdu. Wystarczy minuta, aby uzyskać go idealnie do kwadratu przy użyciu kwadratu. Skala jest dokładna. Budowla nie jest tak twarda jak Dzięcioł, ale jest wystarczająco silna dla mnie. Jak większość innych zasad pisania, otwory są bardzo małe i wymagają mechanicznego ołówka 0.5mm. Przysyłają również pióro kulkowe, które pasuje. Ołówek mechaniczny najlepiej nadaje się, jeśli ma cienką lufę, aby ustabilizować ołów; patrz zdjęcie. Niebieski wskazuje optymalną lufę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Pros: 1) Easy to assemble, just place the red ruler part on the black base and screw it in the with included machine screws and allen key. The inset feels very precise and is a perfect fit 2) Dead square (enough for woodworking) out of the box, very easy to use 3) Aluminum feels good and it's a professional looking tool, the anodizing is very pretty and the markings are clear and easy to read Cons: 1) A few small scratches on the black anodized base - none on the red ruler though, which is perfect 2) The included scribing pen is just the pen insert? It works and you can write with it, but it's pretty cheap. I was only ever planning on using a mechanical pencil or scratch awl anyways 3) Under the marking holes, it's got a label that says '1/32 Increments.' It's not, it's 1/16", but that's exactly what was advertised so it's just kind of funny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Ten przedmiot był nieczynny przez jakiś czas, więc zajęło dużo czasu, aby go zdobyć. Jednak po przybyciu przedmiotu był w doskonałym stanie. Użyłem kwadratu maszynowego, aby zapewnić kwadrat i choć trochę czasu zajęło, aby wybrać, to jest idealne teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Z jakiegoś powodu spodziewałem się, że to będzie mieć dziury w 1/32 przyrostach, pomimo, że opis mówi 1/16. Myślę, że oparłem to na zdjęciu z listy, które widać na nim wydrukowane. Załączyłam zdjęcie, na którym mówi się to samo. Ani otwory, ani znaki na bokach są 1/32.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Very pleased excellent quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    High quality very accurate. arrive in 3 weeks. recomende.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$65.54
    • US$34.64
    • US$11.38
    • US$19.99
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$48.64
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$69.99
    • US$47.99
    • US$27.99
    • US$25.99
    • US$49.44
    • US$51.99
    • US$28.99