Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(237)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(237)
    • 5 Gwiazda(202)
    • 4 Gwiazda(17)
    • 3 Gwiazda(7)
    • 2 Gwiazda(8)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tego kwadratu T. Jest idealnie kwadratowa, a otwory na skryby. Narysowałem kilka linii skryby i sprawdziłem je z moim dzięciołem kwadratowym... idealny mecz. Sprawdziłam, czy nie ma kwadratu z kombinacją Starrett i był dokładny. Opakowanie nie było świetne i jest kilka małych zadrapań na uchwycie. W paczce był również długopis, ale został zniszczony podczas wysyłki. Z długopisu pozostała tylko rurka atramentowa. W przeciwnym razie plac działa tak, jak powinien za dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Fantastyczna jakość w cenie... Dzięcioły kto? Jest to niewiarygodnie lepsza wartość! Wykończenie mojej kopii było bezbłędne, ale co ważniejsze, wydaje się być idealnie sprawdzane zarówno pod względem kwadratu, jak i z dokładnymi pomiarami. Przyznaję, że nie mam żadnych innych zasad do testowania, ale powiem, że był martwy dokładnie z moim amerykańskim miarą taśmy Stanley Fat Max. I nie mam na myśli wystarczająco blisko .. Mam na myśli śmierć dokładnie na tym samym. Również okazał się martwy kwadrat z 6„i 12" kwadratami prędkości. Bez posiadania wymyślnego narzędzia do testowania go, powiem, że jestem bardziej niż zadowolony z jego dokładności. Warto również zauważyć, że zero było martwe z ogrodzeniem i jest stosunkowo lekkie, spodziewam się, że będzie to idealny standardowy łącznik do pomiaru długości powierzchni deski, a także kwadratowe oznakowanie ogrodzenia. Nie pamiętam, żeby to mówiło, ale pomiary, choć nie do końca głębokie są wyryte, a wszystkie łuski są wyraźnie zaznaczone i dobrze zadrukowane. Mogę również zgłosić, że mój mechaniczny ołówek z .07 wydaje się działać idealnie w otworach wzdłuż skali. Zamówiłem 6 lub 7 więcej narzędzi Veiko, w tym 12„i 20" kwadratu 30" i będę bacznie obserwował imperialnych dodatków. Według mnie tylko głupiec może uzasadnić różnicę w cenie w stosunku do „innej czerwonej marki" przynajmniej na podstawie tego pierwszego narzędzia, które otrzymałem. Jeśli kontrola jakości i dokładność będą priorytetem dla tej firmy, to jestem sprzedany. Mogę polecić bez wahania w tym momencie.. Daj im szansę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Wysyłka przybyła z uszkodzonym opakowaniem i odpowiednio uszkodzonym zawartością. Obie krawędzie ostrza narzędzia mają wyraźne nacięcia. Uszkodzenia wpływają na użyteczność narzędzi. Narzędzie wygląda dobrze poza tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2022

    Doskonały produkt! Jest to bardzo dobrze wykonana i precyzyjna reguła. Skala jest śmiertelnie dokładna i idealnie pasuje do mojej reguły dzięcioła. idealnie dokładne 90 stopni zaraz po wyjęciu z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Pros: 1) Easy to assemble, just place the red ruler part on the black base and screw it in the with included machine screws and allen key. The inset feels very precise and is a perfect fit 2) Dead square (enough for woodworking) out of the box, very easy to use 3) Aluminum feels good and it's a professional looking tool, the anodizing is very pretty and the markings are clear and easy to read Cons: 1) A few small scratches on the black anodized base - none on the red ruler though, which is perfect 2) The included scribing pen is just the pen insert? It works and you can write with it, but it's pretty cheap. I was only ever planning on using a mechanical pencil or scratch awl anyways 3) Under the marking holes, it's got a label that says '1/32 Increments.' It's not, it's 1/16", but that's exactly what was advertised so it's just kind of funny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2023

    Doskonałe narzędzie, pięknie wykonane! Idealnie kwadratowy, z dodatkowymi śrubami, plus wkład do pióra z mikro końcówką, który pasuje do otworów do znakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2023

    Data zamówienia: 26-Mar-2023. Termin dostawy: 07-kwi-2023. Czas dostawy = 11 dni do Teksasu, USA. Transport był niezwykle szybki. Pierwotna data to 08-maj-2023, ale dostawa została zakończona znacznie wcześniej. Opakowanie jest w doskonałym opakowaniu. Dostawa była bez żadnych uszkodzeń. Wymiary i kolor produktu pasują do opisu produktu i zdjęć produktu. Jest to pierwszy produkt ENJOYWOOD, który kupiłem. Chciałem ukończyć mój zestaw linijek, a rozmiar 24 cali jest dostępny tylko przez Enjoywood. Jest to wysokiej jakości narzędzie do obróbki drewna, które jest w stanie konkurować z droższymi znanymi markami z USA. Jest to bardzo dobrze zbudowany władca. Jest dobrze skonstruowany, to prawda i dokładne po wyjęciu z pudełka. Anodowanie aluminium jest wysokiej jakości. Otwory są wystarczające na ołówek 5mm. Skala dla tego modelu jest w calach, które jest powszechne w USA. To jest 24-calowy model. Pomiary są do 1/16 co jest wystarczające dla większości projektów obróbki drewna. Jakość produktu jest lepsza. Bardzo polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2022

    Ostatecznie otrzymały te jednostki. Znakomity kunszt, dobrze wyważony, z pewnością nawiązałby do każdego zainteresowanego. Korzystając z mojego kąta 900, DIN875 / 1, kąt idealny. Kupowany w standardzie 12„+24" i metrycznym 300mm+600mm...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2022

    W końcu otrzymałem moje przedmioty. Opakowanie, nieco słabe. może użyć górnej warstwy pianki. Bez zadrapań, bardzo dokładne. Korzystanie z mojego 900angle DIN875/1 Są to 24" i 600mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Dotarł na „wkrótce" koniec przewidzianych ram czasowych. Sprawdziłam mój plac maszynowy i wydaje się być tak idealnie kwadratowy, jak mogłam się spodziewać. Wszystkie pomiary wydają się być dokładne w porównaniu z moimi innymi narzędziami. Były trzy bardzo drobne niedoskonałości, zadrapania w anodowaniu, tylko jedna mogła być zauważona przy użyciu tego produktu, ponieważ jest na krawędzi zamiast mieszkania. Ogólnie jestem zadowolony z produktu, choć rozczarowany wadami mojego nowego narzędzia. Byłoby 5 gwiazdek, gdyby był idealny, dostosowany do 4, aby odzwierciedlać niedoskonałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$115.99
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$7.99
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$23.99
    • US$7.99
    • US$20.99
    • US$7.99