Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2022

    Dla mnie to działa idealnie. Perfekcyjna 90 stopni. Opakowanie to zwykłe pudełko Veiko z formowaną pianką ochronną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Uwielbiam produkty, które veiko ma wszystkie bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    ótima qualidade, muito bem embalado. produto recomendado a todos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Niektóre odłamki na mecie w 3 miejscach na krawędziach i w otworze. Poza tym, wygląda na to, że jest dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    bagus bro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Vérifié dès l'ouverture du colis avec une équerre acier FACOM certifiée : les 90° sont parfaits. Belles finitions, léger. Bien sur c'est de l'aluminium donc en cas de chute sur un angle, le métal sera marqué. A réserver à un usage occasionnel intérieur et/ou à du modélisme. Il s'agissait de la première commande sur BANGGOOD, je suis très satisfait, commande livrée en France en 7 jours, avec un excellent suivi via Colissimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Pacco accuratamento imballato, squadra in alluminio ben fatta come altri prodotti della Veiko. Accuratezza dell'angolo controllato con squadretta "Vittorio Martini": perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    It looks like a good squadre. I tested against two other precision squares and, for woodworking, the accuracy of this square is good enough.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Przybył 7/10 dni wcześniej niż oczekiwano. Wydają się naprawdę dobrze zrobione. Mam zamiar je wypróbować za chwilę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    oké

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$11.49
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$25.40
    • US$23.09
    • US$99.99