Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2022

    Kolejny fantastyczny produkt od Veiko. Jest to trzeci produkt Veiko, który zamówiłem, a jakość tych narzędzi jest znakomita. Ten plac jest dobrze zbudowany i wygląda lepiej na żywo niż na zdjęciach. Element jest kwadratowy i 45 stopni poprawny. Jednym z małych problemów byłoby to, że byłoby miło, gdyby przyszedł z ołówkiem, jak niektóre inne rzeczy, które pochodzą z długopisem. W sumie fantastyczne i nadal będą te Veiko narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Wow, to bardzo bardzo dobrze zrobiony produkt! A opakowanie...!!! (pol.). Jest w 2 pudełkach, bardzo dobrze zapakowane, dobrej jakości opakowanie! Samo narzędzie jest również wysokiej jakości! /Wielkie dzięki, wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Uwielbiam ten Plac Stolarski przyszedł dwa tygodnie wcześniej opakowanie było bardzo szczęśliwe ze wszystkiego z tej firmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Ponieważ mogę używać „tylko" znaków tutaj, dołączyłem moją pełną recenzję jako obraz. Mam nadzieję, że to jest dobre dla Bangooda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Bardzo zadowolony z mojej ostatniej dostawy. Bardzo dobrze wykonane i bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Świetna konstrukcja i doskonała dokładność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Bardzo szybka dostawa, zakręt jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    I can see why Veiko products are so well liked, this is my second purchase and just as pleased with this square. The quality and finish are perfect and these simple and essential tools make woodworking even more of a pleasure. Just planning my next purchase from this company. Also very pleased with the service with Banggood, was unsure at first, but everything has been very well dealt with and with no problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Great carpenters square. I've purchased a few Veiko products now and I'm always surprised at the quality/ price ratio. You get a lot for what you pay. The indents are great for mechanical pencils, and the square came perfectly square - so there really is nothing to complain about there. It's really comfortable in the hand, and the little lip is great for making sure it doesn't fall off during use. 5/5 would 100% recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.24
    • US$31.17
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$21.93
    • US$11.99
    • US$25.40
    • US$48.50
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$38.64
    • US$17.99
    • US$59.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$25.99
    • US$55.99