Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(422)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(422)
    • 5 Star(401)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2020

    Proszę, uważaj na siebie. Dwa kable złącza XT30 są wymieniane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Jeśli prawidłowo włożysz skoczki, możesz naładować dowolną ilość baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny sposób na użycie pełnej ładowarki do ładowania baterii 1S PH2. Takie ładowarki są lepsze i bezpieczniejsze dla baterii. W ten sposób mogę je odpowiednio zbilansować, przechowywać lub naładować. Ale pamiętaj, zawsze musisz ładować wszystkie złącza podłączone do baterii. Oznacza to, 4 baterie, jeśli otrzymasz opcję dla 4 i 6 baterii, jeśli otrzymasz opcję dla 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobry pomysł, dobry produkt. Jeśli chcesz naładować mniej baterii, możesz skrócić dodatkowe złącza z normalnymi kompaktowymi skoczkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Naprawdę fajna rzecz, w przeciwieństwie do równoległego ładowania, przyzwyczajona do różnych i różnych wyładowań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Ok, wygląda na dobrą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Tak, to bardzo przydatne może ładować i rozładować wszystkie moje baterie 1s dobrej jakości złącza wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Otrzymane w dobrym stanie i szybka dostawa. Dobra jakość produktu. Zaufany sprzedawca. W niedalekiej przyszłości kupimy ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Dobrze zapakowane i doskonałej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Działa jak każda równowaga... Użyj go, aby umieścić wszystkie moje 1 do przechowywania (3.8v) z Q6 Lite. Upewnij się, że wszystkie twoje usta mają mniej więcej takie samo napięcie przed ładowaniem!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.85
    • US$5.65
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$18.39
    • US$6.90
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$16.09
    • US$17.79
    • US$4.59
    • US$8.04
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$1.29
    • US$44.84
    • US$41.39
    • US$219.99