Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(300)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(300)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2020

    Czas dostawy jest szybki, około 12 dni do Hiszpanii. Jakość jest dobra, a wymiary są właściwe. Śruby mają mnóstwo. Awaria kolorów: Zamówiłem tytan i małe kawałki są tego koloru, ale podstawa wygląda bardziej jak srebro (patrz ostatnie zdjęcie). Są dwie dziury do wykończenia, ale myślę, że to się dzieje we wszystkich bazach i nie wiem dlaczego. Brakuje instrukcji lub zdjęć pozycji końcowej, ponieważ gdy wszystko jest rozmontowane, właściwe położenie jest doceniane, aby uniknąć konieczności demontażu części. Ale ostateczne podsumowanie jest bardzo zadowolony ze sprzedawcy i z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Materiał wierzchni Nie ma powodu do narzekania ⭐⭐⭐⭐⭐ Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Podwozie było idealne tylko jeden szczegół, że musiałem zrobić dwie małe otwory, ale wszystko inne, tak jak w Pstico

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2019

    Everything fits nicely. As other have pointed out you must drill out the steering posts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    Good!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    châssis très correct seul bémol: -ferraille qui se plie assez facilement à nue une fois la voiture montée ça ne bouge plus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    20/05/2022

    Wygląda na to, że wszystko jest tutaj. Nie mogę się doczekać, aż wsadzę go do mojego A959! Bardzo szybka dostawa od Banggood! Poleciłbym, https://youtu.be/bDAVWjfwig8.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Arrivé conforme avec quelques jours d'avance merci Banggood Je vais pouvoir changer l'ancien qui était tordu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Wielka modernizacja podwozia musi kupić dla wiltoys a979 a959 b am dwa samochody z tym podwoziem i szybka dostawa, Jedyne, co bym powiedział, że potrzebuje wywiercić otwory, co może być łatwe, ale jeśli to zbrukasz, musisz kupić inną część 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$5.87
    • US$18.99
    • US$5.07
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$5.99
    • US$7.99
    • US$3.75
    • US$18.99
    • US$12.99
    • US$10.38
    • US$456.99
    • US$25.99