Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2022

    fajny samochód jak w opisie szybka wysyłka polecam można się fajnie pobawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Bardzo ladny samochod! Ja i mój syn lovin go, jest bardzo szybki i kontrola światła jest bardzo ładny wyczyn. Dostawa była bardzo szybka, 2 dni przed terminem dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Aplikacja mobilna Bangood potwierdziła otrzymanie mojego zamówienia 3 dni wcześniej niż je otrzymałem (to dziwne) i nie nacisnąłem przycisk „zamówienie otrzymał" Poza tym, żadnych wgnieceń na pudełku. Fajnie wyglądający kawałek rc. czas na test

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Bardzo dobre materiały budowlane, to jest szybsze niż sobie wyobrażałeś i to jest dużo zabawy jako pierwszy samochód RC. Jeśli chcesz tani samochód zdalnego sterowania do driftu jest to idealny wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    spedizione veloce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    otrzymany dość szybko, bez problemów z dostawą lub pakietem, sprawdzi, czy wszystko działa dobrze. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2022

    Dobry samochód za taką cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    L auto muszę powiedzieć i dobrze wykonane również dla ceny i jakości polecam.. 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Dziękuję, Banggood. Zgodnie z obietnicą, paczka dotarła do Niemiec w ciągu 5 dni, chociaż w międzyczasie był weekend. Opakowanie również było nienaruszone i nieotwarte (patrz zdjęcie). Samochód jest świetny, silnik bezszczotkowy to za dużo. Co za siła, samochód jest ledwo sterowany. Trzeba będzie dużo wprawy, aby prowadzić poprawnie, chociaż mam pewne doświadczenie z wózkiem bezszczotkowym. Rozbiłem też przedni zderzak. Więc zamówcie bezpośrednio jako część zapasową. Baterie lipo działają. A ponieważ niektórzy skarżą się na porysowane ciało, ludzie, to jest w folii ochronnej, można je usunąć. Zostawiłem je dla dodatkowej ochrony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    👌👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$145.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$106.99
    • US$85.99
    • US$48.99
    • US$54.99
    • US$85.99
    • US$159.99