Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1562)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1562)
    • 5 Gwiazda(1366)
    • 4 Gwiazda(85)
    • 3 Gwiazda(37)
    • 2 Gwiazda(32)
    • 1 Gwiazda(42)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2023

    Głos babci jest dobry. Potrzebuję go do biegania, a jest dobry do biegania. Dostałem to bardzo szybko. Paczka telefonu go rozpoznała.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Kupiłem Fye 7 dla mojego brata i fye 9 dla mojej siostry, oba z niesamowitą jakością dźwięku, ale to Fye 15 jest surrealistyczne! Audio nie jest tak wysokie w porównaniu do Fye 7, który jest potworem, ale jakość basu jest wyższa. Dla każdego, kto lubi muzykę tak bardzo, jak ja uważam, że ta muzyka jest poważna, ten telefon jest surrealistyczny. Bardzo szybka dostawa, bez awarii w pudełku, ręczne i gumki, aby w razie potrzeby zmienić rozmiar. Jedynym negatywnym punktem do tej pory jest brak taktowych poleceń, aby przekazać i cofnąć muzykę lub zwiększyć i zmniejszyć głośność, jak w dwóch innych cytowanych wcześniej, ale nadal pozostaje niesamowite.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Muito top, bem melhor que o FYE7, e chegou bem rápido. PRÓS: Som excelente, encaixe muito confortável, muito bonito, sistema touch. Para play/pause: 1 toque longo Avançar música: 3 toques curtos lado direito Retroceder música: 3 toque curtos lado esquerdo Abrir assistente: 2 toques curtos CONTRAS: Não mostra no nível de bateria na caixinha.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    ⬇️🇵🇱 🇬🇧➡️ As a faithful user of FYE7, I decided to check out the next model of Blitzwolf earphones. The FYE15 are cool earphones when it comes to the sound of music. Especially if you are a strong bass fan. They fit well in the ear and don't fall off easily, which I was afraid of. However, there are too many wrong solutions here for me. First of all, the control and the touch panel. The manual says that to turn on the music, press for 1 second. My earphones never responded faster than after holding the button for 2 seconds. In addition, when I took the earphones out of my ears and held them in my hand, they turned off (yes, I know, there was a touch of the touch panel of the hand for 10 seconds). The advantage of this solution is a delay in recognizing the touch, at least they do not turn off while putting them in the ear or correcting them. I prefer physical buttons. In winter, the touch panel does not detect the touch of cold fingers. The batteries are also weak. They are enough for a maximum of 4 hours of listening, where in FYE7 they work calmly for 6 hours. And the case could be narrower, so that it could even fit into the pocket next to the phone. 🇵🇱 Jako wierny użytkownik FYE7 postanowiłem sprawdzić kolejny model słuchawek Blitzwolf. FYE15 są fajnymi słuchawkami jeśli chodzi o brzmienie muzyki. Zwłaszcza jeśli się jest miłośnikiem mocnego basu. Dobrze pasują do ucha i nie wypadają łatwo, czego się obawiałem. Jednak jest tu za dużo złych rozwiązań według mnie. Przede wszystkim sterowanie i panel dotykowy. W instrukcji jest napisane że aby włączyć muzykę, należy przycisnąć przez 1 sekundę. Moje słuchawki nigdy nie zareagowały szybciej niż po 2 s trzymania przycisku. Dodatkowo gdy wyciągałem słuchawki z uszu i trzymałem je w dłoni, to one się wyłączały (tak wiem, był 10 s dotyk wnętrza dłoni). Plus tego rozwiązania to opóźnienie w rozpoznawaniu dotyku, przynajmniej się nie wyłączają w trakcie wkładania ich do ucha, czy tezprzy ich poprawianiu. Ja wolę fizyczne przyciski. W zimie panel dotykowy nie wykrywa dotyku zmarzniętych palców. Również akumulatory są słabe. Wystarczają na max 4h słuchania, gdzie w FYE7 działają spokojnie 6h. Oraz etui mogło by być węższe, żeby zmieściło się jeszcze do kieszeni obok telefonu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Przyszło bardzo szybko. Mam poprzedni model z podwójnymi kierowcami i myślę, że ten nowy ma o wiele lepszą jakość dźwięku. Ogólny design i jakość jest dobra. Problem w tym, że pokrywa przesuwna jest trochę słaba. Myślę, że jest wart tej ceny i kupiłbym go ponownie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Blitzwolf ewoluuje. Próbowałem Samsung Galaxy pąki itp. I nie tak dobre jak to. Jeśli produkt jest tani, nie znaczy, że jest zły. Blitzwolf przebył długą drogę, kupuję od nich produkty od lat. Kupię jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    O fone tem uma qualidade excelente de áudio e o grave é absurdo. A qualidade da bateria é muito boa, pois estou usando a 4 dias e ainda não descarregou. Achei interessante a entrada do carregador, pois é tipo USB-C. O material é em plástico de boa qualidade e dá uma sensação de emborrachado. O único ponto negativo foi os médios e os agudos que em alguns momentos ficam com o som um pouco estourado, mas ativei o equalizador do celular para mais grave e ficou excelente. Esse é o meu primeiro fone da marca, então não posso comparar a outro modelo, porém, tenho um Xiaomi Airbuds que sofre com bluetooth escravo e esse fone da Blitzwolf não emparelha desta forma. O modo de emparelhamento dele é similar aos da linha Galaxy Buds, mas sem um app específico. Enfim, tá em dúvida ainda? Compra logo. kkkkk

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Ürün kaliteli ve güzel. Üç dinamik sürücüsü gerçekten çok etkileyici. ses kalitesi oldukça iyi. özellikle bass çok etkili çalışıyor. Teslimat vaadedildiği tarihler arasında teslim edildi. tam 15 günde teslimat gerçekleşti. Kutu gayet güzeldi ve herhangi bir hasar yoktu. banggod ve satıcıya teşekkür ederim.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Bardzo dobra jakość dźwięku. Wspaniała desing, Skrzynia z otworem w kształcie szuflady, nieco większa niż obecny wzór. Ale nic, co wchodzi w drogę lub deprecjonuje. Mały kabel USB-C (20cm). Ogromny koszt/korzyść. Dla jakości produktów Blitzwolf, wierzę, że trwałość mnie również zaskoczy. Zadowolony z zakupu, że inne produkty dotarły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Fye13 is szép hangzású amit emellett vettem, de ez még egy fokkal jobb annál. Előnyök a FYE13-hoz képest: -szebb hang -brutálabb basszus anélkül, hogy elnyomná a többit -a mikrofonja picivel jobb amiért a szájhoz közelebb van Hátrányok a FYE13-hoz képest: -rossz gombkiosztás. A Fye13-nak sokkal jobb volt annak ellenére, hogy dedikált gombja volt -halkabb max hangerőn -késik a hang, annak ellenére, hogy mihez reklámozták. A Fye13-nak 200 ms-tól 60 ms-ig lehetett szabályozni a gyorsaságot, de még 200 ms-nál se volt érezhető a csúszás. Ennél igen és nem állítható -kevesebb üzemidő a 3 hangszóró miatt Ezeken kívül nem bántam meg.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$23.99
    • US$51.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$73.99
    • US$41.39
    • US$39.99
    • US$15.49
    • US$15.99
    • US$169.99
    • US$24.99
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$31.99
    • US$35.99
    • US$45.99