Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2022

    ... To nie nadeszło zbyt szybko. Ale bez uszkodzeń z powodu dobrego opakowania!!! ...niezawodny produkt od wiarygodnej firmy! .. Wszystko zgodnie z opisem produktu! .. Dobra jakość materiałów i wzornictwo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Rudy i wysokiej jakości sprzęt. Szybka i dobrze zapakowana wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Podobał mi się ten produkt, bardzo mi pomógł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Szybka dostawa, dostałem paczkę w ciągu dwóch tygodni. (od dnia zamówienia do odebrania go z poczty). Dokładnie to centrum, którego szukałem dla mojego Maca. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Przyszło szybciej niż przewidywano (25d. To 🇱🇹), nie potrzebuje żadnych sterowników, działa zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    nulla da eccepire, ottimi i materiali, la descrizione sul sito è esattamente quello che fa. ottimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Kupiłem 2 1 działa dobrze na wygranej 10 drugi jest na wygranej 11 i wszystkie port działa z wyjątkiem hdmi, w ogóle nie mogę uzyskać rozszerzeń wyświetlacza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Szukałem przyzwoitego USB-c dla mojego Legionu 5 pro. To działa jako narzędzie do obsługi wielu ekranów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Bardzo dobry sprzęt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Wszystko OK, po pełnej kontroli będzie dodać więcej. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$92.99
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$39.99
    • US$92.99
    • US$40.99
    • US$27.59
    • US$39.99
    • US$43.99