Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2022

    Bardzo dobra jakość produktu i bardzo przydatna w dziedzinie, równowaga liposukcji, sprawdź napięcie, naładuj telefon lipo, wyśrodkuj serwomechanizm itp. Produkty ToolkitRC są najwyższej jakości, już używam ich ładowarki i nic do powiedzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Szybka dostawa, świetny do testowania pola lipo kontroli równowagi ogniw napięcia i ładować pozostałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Narzędzie informacji, które jest absolutną koniecznością w kompetentnym zestawie narzędzi RC Pilots. Dla tak małego urządzenia jest w stanie wykonywać wiele zadań, w tym sprawdzanie serwomechanizmu i równoważenie baterii na polu. Jest stosunkowo niedrogi, działa na szerokim źródle mocy wejściowej i jest bardzo łatwy w użyciu. Jeszcze raz dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Doradztwo w celu skalibrowania, równoważenie zajęło trochę czasu, ale komórki są zrównoważone i stosowane równoważenie było o wiele szybciej. Co dla mnie pokazuje, że działa. Przydatne również do testowania serwo. Świetny produkt, zrozum, dlaczego kupujesz i tym samym, jak używać. Pozwoli to zmaksymalizować pojemność komórek i ogólny czas użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Nie używałem go zbyt często, ale natychmiast dał mi odczyt z baterii 2s. Widziałem, że są w magazynku i że jedna z komórek jest trochę niestabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Mam ISDT BG-8S, a ten jest mniejszy, z podobnymi funkcjami. Jedynym słabym punktem, jaki widzę, jest suwak boczny, a nie koło, które jest trochę słabe i nie wiem, jak będzie się opierać z czasem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Sehr gutes, kleines Gerät zum testen und überprüfen von LiPo-Akkus, Servos und Fernsteuerung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MacVIP3
    US
    14/01/2022

    Kompaktowy i ma kilka ładnych funkcji. Świetne dla pola i równoważenia komórek. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    W dniu urodzin 2019 r

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$30.99
    • US$25.29
    • US$26.99
    • US$135.99
    • US$37.99
    • US$15.99
    • US$25.99
    • US$33.59
    • US$139.74