Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(336)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(336)
    • 5 Gwiazda(321)
    • 4 Gwiazda(9)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Ładowarka o dużej mocy mniejsza niż wizytówka. Do 32 ustawień na akumulator może być przechowywany. Wystąpił błąd, że port balansowy i główne napięcie portowe nie pasowały, ale po skalibrowaniu nie było żadnego problemu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dostarczone w ciągu 7 dni. Spodziewałem się, że to będzie małe, ale to jest o wiele mniejsze, niż się spodziewałem. Upewnij się, że skalibrujesz urządzenie, kiedy je dostaniesz. Łatwy w wykonaniu uaktualnienia firmware do v1.01

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    it's looking great. it is smaller than ISDT Qs Nano but I don't know how good quality and accuracy it is. Now I test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    V2.00 pozwala na 12amp. Jeśli masz 6s balans jst z osłoną ochronną. Usuń go przed podłączeniem go z xt60, ponieważ jest dość trudne do podłączenia powodem jest m7 równowagi i xt60 jest trzymać blisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie i szybko, wciąż testuję urządzenie... Nie udało mi się go uaktualnić... Może się mylę w tym procesie. Poza tym bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Received (v2.00, updated to v2.01) within 2 weeks and in good condition. M7 is smallest than ISDT Q6 nano and Air8. The main purpose to purchase M7 vs ISDT charger are: 1. Can work less than 10V, so Lifepo4 3s battery will work without any issues (as a power source). 2. Can discharge using external Load (upto 200w) and charger remains cool. 3. Recycle discharge mode. 4. USB Output for charging external device or as a load. 5. And quick/easy Internal Resistance measurements and various other measuring and testing outputs like PWM, Power Supply etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wszystko było w jednym kawałku, towary były dobrze zapakowane. Ładowanie wygodne, szerokie funkcjonalność. Jedyną wadą jest to, że musisz skalibrować. Zalecam pobranie ładunku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2023

    Bardzo dobry materiał niezawodny mały mocny, przybył szybko w dobrze zabezpieczonym opakowaniu, szary z małymi białymi kwiatami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    To przyszło bardzo szybko, do dwóch tygodni w Kijowie. Kompaktowe, uniwersalne, duża gama baterii do ładowania. РЕКОМЕНДУЮ!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dobra ładowarka, łatwa w obsłudze. Można go używać jako kontroler napięcia i jako ładowarki zewnętrzne, jak pole lub akumulator samochodowy lub w domu z 12-22V zasilaczem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.92
    • US$3.99
    • US$17.99
    • US$139.99
    • US$29.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$109.99
    • US$39.99
    • US$14.94