Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Przybyło w oczekiwanym czasie. Jakość dźwięku jest prawdziwa HI-FI, zdecydowanie radzę kupić. Muszę zagrać kilka kolumn Coral 10 SA-3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bluetooth działa dobrze. Dźwięk ma trochę szum w tle, ale jest w porządku za tę cenę. Bass jest ciężki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Iv próbował tego z pre-wysokiej jakości głośników i napędza je zerowymi problemami, jak niektórzy na tych, którzy są przyzwyczajeni do bardzo wysokiej jakości byłem zaskoczony tym, jak dobrze brzmi to 9/10, i dla większości ludzi, Nie będą w stanie odróżnić od pełnowymiarowego wzmacniacza. Dźwięk 9/10 Cena 10/10 Jakość 8/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Użyłem tego, by zabrać moje 44-letnie Wharfedale Linton 3XP z bezpiecznego przechowywania i wrócić do działania jako konfiguracja dźwięku Bluetooth. Bloomin, to brzmi naprawdę dobrze. Wzmacniacz jest doskonały, tylko mały klocek Lego do złożenia. Znajdź odpowiedni PSU, użyłem starej cegły zasilającej laptopa, która działa na 20V, i od razu łączy się z moim telefonem i tabletem, i zapewnia bardzo hifi dźwięk. Regulacje troble i bas są bardzo skuteczne. Tylko nie podkręcaj tego na maxa, bo dostaniesz zniekształcenia, co mi odpowiada, bo ja (już) lubię mieć ściany mojego pokoju w sympatii do moich rożków głośnikowych. Jestem bardzo zadowolony z tego wzmacniacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Imponujący mały wzmacniacz. Odtwarzany ze standardowego wyjścia dźwięku z mojego pulpitu przy użyciu głośników SB-CH610GC-K o mocy 6 ohm 50 Watowych RMS z 12 Volt. Dźwięk jest bardzo dobry, z regulacją basu, absolutnie zrób to za mnie. Mam 50% utraty słuchu na wyższym spektrum dźwięku, a to tylko przynosi mi dużo przyjemności z muzyki. Podstawowe ustawienia wyrównawcze komputera nie są wystarczająco dobre, nawet przy normalnym nagłośnieniu 2.1 PC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wow, bardzo imponujące! Jest mały, ale ma niezwykłą wydajność i jasność tonową, i praktycznie bez hałasu przy przyzwoitych objętościach. Używam tego modułu, by uruchomić moją kartę dźwiękową. Mam kilka klawiszy synth/MIDI, jeżdżących wirtualnymi instrumentami, takimi jak pianino i flety, i chciałem porządną ampą, by prowadzić głośniki, aby uzyskać przyzwoity, naturalny dźwięk podczas gry, przy przyzwoitym głośności. Wykonuje to zadanie naprawdę dobrze, dobra definicja i częstotliwość reakcji. Prowadzę dwa różne zestawy głośników poprzez przełącznik: głośniki Yamaha o mocy 50W i parę głośników JBL, które mają około 80W. Moduł bez wysiłku wpompowuje się w te, duże ilości dla moich potrzeb, I byłoby to wystarczające do prowadzenia systemu dźwiękowego w salonie lub wzmacniacza klawiatury. Nie ma stukania głośnika podczas włączania/wyłączania.... wielki tik! Układ obwodowy ma solidne, solidne czucie. Musisz zamontować mały, dostarczany zlew, ale ma on pasek samoprzylepny, łatwy do zrobienia. Obwody są umieszczone w metalowej obudowie, którą składa się razem z kilkoma śrubami. Jednak tyły i boki są otwarte - to jest konieczne, aby zwiększyć przepływ powietrza, aby utrzymać urządzenie przed przegrzaniem, ponieważ, jak widać, nie ma ogromnego zlewu. Gniazda i złącza kablowe są solidne. Kontrola basów/treble/objętość jest jedwabiście gładka. Zasilanie - opis Banggood wyjaśnia zalety i wady różnych napięć zasilających oraz impedancję głośnika. Znalazłem zapasowy adapter AC Toshiba (19V i 3.42Amps) i wtyczka pasuje dokładnie do modułu amp i gniazda polaryzacyjnego, a to jest dużo soku do pompowania głośników 8 ohm, 50W. Zakup oddzielnego zasilacza o podobnych specyfikacjach pozwoli ci wrócić może 2 razy więcej niż sam wzmacniacz! Należy pamiętać o otwartych stronach - przechowywać poza zasięgiem małych dzieci z małymi palcami!! Trzymać z niej luźne druty i małe metalowe przedmioty. Ponadto, w przypadku przedłużonego stosowania przy wysokiej objętości, należy rozważyć pozostawienie dużo miejsca wokół niego, aby maksymalnie uzyskać rozładowanie ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Dobra regulacja wysokości i głębokości, mocne, bardzo mocne basy i w przeciwieństwie do jeszcze bardziej niedrogich podobnie zbudowanych płyt wzmacniających bez „częściowej obudowy" (góra, dół, przód) wykonane z aluminium prawie hałasu. Dlatego ta część jest być może jedynym rozsądnym rozwiązaniem dla bardzo, bardzo niedrogo wzmacniacza z odbiorem Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Polecam. Bardzo dobry wzmacniacz. Dźwięk soczysty i niezwykle naturalny ,subufer zbędny basu wystarczy. Do słuchania muzyki średnio głośno idealny. HiFi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Jest całkowicie rozmontowany, nie ma instrukcji, ale jest bardzo intuicyjny, nawet do klucza Philipsa. Dźwięk jest dobry, jakość ogólnie jest godna pochwały za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Na zasilaczu 12v i 2.6A i ładowaniu 8 ohms, dźwięk bez zakłóceń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,117
    • Ft6,660
    • Ft3,026
    • Ft9,083
    • Ft8,780
    • Ft1,814
    • Ft4,237
    • Ft5,146
    • Ft5,885
    • Ft17,263