Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • LuzVIP2
    PE
    03/10/2021

    Jest to bardzo dobry tripod szczególnie dla facetów lub dziewczyn, którzy muszą nagrywać filmy na zajęcia lub na tiktok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Świetnie i pięknie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Nieźle, jak na tę stawkę. Niezbyt silne wsparcie dla projektora. Zmuszony do dodania poślizgu, ponieważ śruba jest zbyt długa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Lekka i przenośna. Wydłuża się z regulowaną wysokością. Kamera obraca się i obraca na wiele sposobów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Jest to doskonały stojak na telefon i aparat fotograficzny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobra jakość i szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Cześć przyjaciele właśnie zakupiłem ten statyw z Banggood.com i muszę powiedzieć, że działa bardzo dobrze. Jeśli szukasz taniego statywu ze wszystkimi cechami droższych, to jest to. Ten trójnik jest niezwykle lekkiej konstrukcji aluminium & jest w pełni regulowany pod każdym względem. Tripod ma dołączone do telefonu Nice Universal, aby bezpiecznie trzymać telefon z kamerą. Używam telefonu z Androidem. Wbudowany jest poziom bąbelkowy do regulacji obrazu poziomego. To jest trójnog Nice Travel, który teleskopy rozciągają się na 50 cali i wszystkie kąty są w pełni regulowane. Zrobiłem zakupy i nie sądzę, że znajdziesz lepszego Tripoda za pieniądze. Jeśli masz jakieś pytania możesz śmiało zadawać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2017

    maravilhosochegou em 2 semanas e superou minhas espectativas.Apesar que o apoio pro celular fica muito pequeno pro meu celular eu super amei por ele ser pratico e facil dar para levar para qualquer lugarve nao ocupa muito espaço. Vejo tao bem embaldo que me surpreendi pensava que as embalagens nunca acabavam rsts

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    I searched for a mobile tripod for a long period of time.. In Amazon flipkart eBay everywhere its too costly.. But in banggoods its just the half the amount... Around 600rs(INR) I brought this tripod from banggoods.. While saying about its quality its good.. It's made by aluminum.. For this low cost its is 100% worth product..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$19.62
    • US$14.99
    • US$12.47
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$15.99
    • US$17.39
    • US$10.32
    • US$23.09
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$7.99
    • US$15.99
    • US$65.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$9.23