Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Perfect service from bangood, excelent delivery time from CZ warehouse, no damages on package, no damages on tablet yet(must test and use few days). Great prize

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Ładny tablet na ten rynek, lepszy niż jego poprzednia wersja. Teclast zrobił wszystko, aby zaoferować produkt wysokiej jakości dla klientów, którzy szukają produktu zdolnego do radzenia sobie z mediami społecznościowymi, strumieniowego wideo i małych rzeczy biznesowych. Nie jest on stworzony do celów twardych. Więc 5 gwiazdek do Teclast i tylko 2 gwiazdki do BG ze względu na złe opakowanie (patrz zdjęcia). Tablica nie została uszkodzona tylko przez los. Pls BG troszcz się o swoich partnerów z UE.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Kupując Teclast M30 kilka lat temu, pomyślałem, że będę trzymać się marki Teclast, ponieważ jest to dobry tablet, a M40 Pro nie zawiódł, że wykonuje wszystkie zadania jako wiodący tablet. Dobra jakość wideo i bardzo dobrze radzi sobie z Minecraftem, Roblox i Fortnite. Tablet na zdjęciach jest od innego sprzedawcy, ponieważ Banggood nie miał okładki w momencie zakupu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    Najlepszy tablet, który można kupić za pieniądze . (Miałem kupon, który sprawił, że jest o wiele bardziej przystępna niż normalna cena). Po kilku dobrych doświadczeniach z moimi dziećmi, postanowiłem kupić ten M40 Pro dla siebie do surfowania w sieci, pracy i oglądania filmów na samolotach, kiedy podróżuję. Bardzo zadowolony z mojego zakupu, chciałbym, aby Teclast zrobił smartfony - bo byłbym szczęśliwy, aby go dostać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Bardzo szybka dostawa Nie dobre opakowanie, ale nie ma uszkodzeń, ponieważ pakiet teclast jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Robi dobrą robotę, jest w porządku. Z akcji CZ na Węgry dotarł w 3 dni. Działa dobrze, nie ma problemu. Tablica dotarła z magazynu CZ na Węgry w 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Znakomita tablica, jestem z niej bardzo zadowolony. Szybki i dobry pokaz. Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Produkt odpowiadający jego opisowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Produkt przybył 2 dni przed wskazanym terminem, idealne opakowanie i produkt. Po przestrzeganiu wszystkich recenzji produktu, mimo, że nie ma go w domu, wiedziałem już, czego się spodziewać i mogę powiedzieć, że nie byłem rozczarowany, naprawdę miło zaskoczony, że wszystko, co przeczytałem, było prawdą. O co więcej można prosić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$449.99
    • US$104.99
    • US$289.99
    • US$199.99
    • US$149.99
    • US$269.99
    • US$189.99
    • US$439.99
    • US$289.99
    • US$109.99
    • US$194.99
    • US$194.99
    • US$99.99
    • US$204.99
    • US$129.99
    • US$249.99
    • US$299.99
    • US$20.89