Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2020

    Dzień dobry, czuję się kompletnie zraniona. Kupiłem 4 słuchawki douszne, a kiedy produkt dotarł, miałem niespodziankę Wierzący, kto używałby moich słuchawek, kiedy otwieram opakowanie niespodzianka, były w środku tylko 4 opakowania zawierające tylko gumową czapkę, bez niczego wewnątrz gumowych uchwytów i nic więcej, gdzie są słuchawki, które kupiłem na stronie? Chcę wymusić moje pieniądze jak to zrobimy

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Jakość samego produktu jest dobra, ma fajny dotyk, nie klei się, dobrze chroni sprawę. Miałem szczęście otrzymać produkt z drobnym załamaniem na boku, nic złego w przymiarce, ale pan mógł sobie tego życzyć. Ogólnie polecam, dałby 5 gwiazdek, jeśli nie dla tej wady.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Ta silikonowa nasadka ma miękki i nie klejący dotyk, co jest bardzo dobre, ponieważ nie utrudnia wyjmowania go z kieszeni. I bardzo piękny projekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Chegou super rápido e em perfeito estado o material é bom e encaixou certinho no meu airdots 3 ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Myślałem, że słuchawka przyjdzie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Doskonała jakość. Wykonany z gumowej konsystencji. Czuje się miło i miękka. Polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    To przyszło trochę przed terminem. Materiał jest dobry, guma nie jest tym, który się zacina, pasuje idealnie do redmi airdots 2. Bez komplikacji, był to stosunkowo tani produkt, dostarczyli do domu, a informacje o lokalizacji i lokalizacji zawsze aktualizowane. polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Peleryna przybyła zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    beres baik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$33.59
    • US$5.63
    • US$10.38
    • US$9.42
    • US$29.89
    • US$29.89
    • US$2.91
    • US$6.52
    • US$13.79
    • US$5.65
    • US$6.92
    • US$8.04
    • US$8.31
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$129.99