Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(261)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(261)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Dostarczenie z góry dobrze zapakowane materiały i na widok powiedziałbym dobrej jakości, nadal muszę spróbować ich, ale na razie wyrok jest więcej niż pozytywny, zarówno jako produkt i usługa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Dostawa do Portugalii trwała tydzień, bardzo szczęśliwa. Testowane i wszystko działa poprawnie. Opakowanie było ładne i schludne z pianką do demakijażu; wszystkie elementy były w ich własnym statycznym worku ochronnym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo dobrze, przybyłeś na czas. Szkoda, że obciążono mnie podatkiem w wysokości 70% towaru. Zadowolona z produktu. Ale zaprzeczył, bo byłem opodatkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Todo llego muy bien embalado sin ningún problema, el tiempo de envío muy satisfactorio y recomiendo el producto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    PT
    13/01/2021

    Najwyraźniej dobry towar, dobrze zapakowany. Jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jeszcze nie przetestowany, ale wydaje się bardzo dobrej jakości, a szczególnie bardzo dobrze zapakowany Szybka dostawa jeden tydzień z Czech do Francji

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    goooooood 👌👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobrze przyjęta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobre opakowanie i szybka wysyłka. Jakość wygląda w porządku, przetestowałem silniki i działają, mignął GRBL na UNO i to działa, ale jeszcze nie przetestowałem sterowników. Wierzę, że dobrze wykonają swoją pracę. Cena była świetna przy około 85e.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Płyta CNC została wyposażona w giętarki uszkodzone. Płyta osłonowa CNC uszkodzona pinout.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 301
    • Ft4 605
    • Ft6 313
    • Ft16 125
    • Ft7 680
    • Ft2 626
    • Ft3 820
    • Ft1 659
    • Ft1 533
    • Ft1 991
    • Ft3 837
    • Ft5 373
    • Ft10 333
    • Ft2 301
    • Ft18 731
    • Ft3 837
    • Ft16 507
    • Ft3 837