Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(420)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(420)
    • 5 Star(369)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2018

    this is a top peice of kit the performs beyond its price tag i use them with 3650 brushless motors 3100kv,4370kv and a 3900kv on 3s 11.1v batteries in three 1/10 scale monster trucks and all is good........... i did get a duff one once but banggood sorted it for me with a replacement dont be fooled into buying an expensive esc these are the bee's knee's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Mała 120ampowa RSG dostarcza poncz. Dopasowane do skali 1/8 Rc Trucks na 4-komórkowym Lipo, produkując wiele godzin zabawy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2017

    Very nice. Great Power! Works perfectly! Very good ESC, works with both: sensored and sensorless motors, just plug the sensor cable or not. Be sure to get the programming card from banggood too. Hobbywing Quicrun Program Card For RC Car here: http://www.banggood.com/Hobbywing-Quicrun-Program-Card-RC-Car-Spare-Parts-p-919972.html?rmmds=search.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dostałem wiadomość od RSG, Bangood zawsze miał dla mnie szybką dostawę, biorąc pod uwagę, jak daleko to dotarło. Podobnie ta RSG jest bardzo silna, biorąc pod uwagę cenę. Jest trudny do zaprogramowania, więc upewnij się i zdobądź kartę programową, zdecydowanie wartą kilka dodatkowych dolców. Jedną rzeczą, którą lubię w tej EKSP jest to, że ma wysokiej klasy silikonowe druty miedziane ocynowane. Jeszcze go nie rozebrałam, ale z tego co mogę powiedzieć wszystko jest bardzo wysokiej jakości i nie ma problemu. To jest bestia, nie ma problemu z przenoszeniem soku z baterii do silnika. Na szczęście ma prawdziwy wentylator chłodzący, który kontroluje termometry. Mój jedyny problem z RSG jest taki, że włącznik jest tani. Więc przeciąłem kabel i włożyłem większy przycisk z bardziej pozytywnym działaniem. Super łatwe po prostu przetnij dwa przewody i włącz nowe przewody przełącznikowe z jakimś termokurczliwym. Żeby było jasne, wyłącznik działał dobrze. Wszystko działało dobrze. Dosłownie żadnych problemów z tym czymś.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Wygląda na to, że działa dobrze! Nie zrobiłem jeszcze 3S i prawdopodobnie nie zrobię tego, ponieważ wydaje się to powodować problemy z czytaniem innych recenzji. Obecnie używam tego jako zamiennika mojego FS Racing Raptor (53632) i musiałem ponownie użyć złączy bananowych ze starego RSG, ponieważ ten nie ma żadnego.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    US
    23/02/2019

    I bought this to put in my zd racing ztx-10 and I work exceptionally well. You can even use the hobbywing program card on it. It stays cool and I’ve ran it on 2 and 3s no problems. Overall a steal for a programmable 120a esc.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Unlike the unsensored versions that require the all black program card, this one uses a Hobbywing EZrun Max card. only 10 perimeter settings on this. 15 on the unsensored. They don’t match card label

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Uwielbiałem ten esc! Nie hałasuje w ogóle i przebiegał naprawdę płynnie Ale!!! Włącz tylko 2s, jeśli chcesz, żeby to trwało. Podłączyłem 3s i prawie nie mam czasu na start zanim się spali. Działa idealnie w/ 2s

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    120 amp złącze RSG w/o. Jakość jest dobra, jak i opakowanie ochronne. Może pomieścić 118 do 18 samochodów i ciężarówek. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Podoba mi się kolor, który jest również wyczulony z tranzystorem i wtyczkami dziekana. Zainstaluję go w ten weekend w jednym z samochodów RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$40.99
    • US$77.37
    • US$28.49
    • US$19.62
    • US$52.99
    • US$36.99
    • US$17.31
    • US$15.00
    • US$10.99
    • US$2.19
    • US$9.99
    • US$15.00
    • US$36.37
    • US$42.99
    • US$13.99
    • US$168.99