Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(249)
    • 5 Gwiazda(238)
    • 4 Gwiazda(11)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2022

    Niesamowite narzędzie w bardzo kuszącej cenie! Narzędzie zostało przetestowane w rzeczywistych warunkach i sprawiło mi bardzo satysfakcję. Części z tworzyw sztucznych są dobrej jakości z bardzo dobrym dopasowaniem między nimi. Profesjonalne narzędzie! dzięki Banggood i Topshak!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Wykonany jest z dobrej jakości materiału. To nie jest duży hałas. To dobre wykonanie, bardzo dobre do wykonania. Kabel o długości 2m. Dobra przyczepność do podeszw. Jest łatwy w obsłudze. Dostawa w ciągu 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    /Posyłka była szybka. Produkt jest świetny, tani i mocny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Świetny produkt dzięki za pakiet bezpieczny na dni deszczowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Wykonanie wygląda dobrze....zobacz trwałość..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Pakiet zawiera wielką treść więcej. On dobra szybka wysyłka w porównaniu do daty dostawy przyjechałem dzisiaj 31 marca, że zawsze tak dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2023

    Dostarczone do Warszawy w tempie ekspresowym. Jakość bardzo zadowalająca, jak na pieniądze które zapłaciłem - 46 zł. 🙆 Spełnia swoje zadanie i czyści. Wygląda solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2023

    Przybył w ciągu kilku dni. Próbowałem już, wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2023

    Lekki i poręczny. Bardzo przydatny system otworów ssących, które pozwalają na użycie dowolnego rodzaju papieru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2022

    Produkt przybył zgodnie z oczekiwaniami, ma mocny chwyt, jest naprawdę łatwy w użyciu, wypróbowałem go do drewna, a ostateczna powierzchnia ma gładki wynik, zakrzywiasz również trochę krawędzi, dla projektów domowych jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.99