Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2020

    Bardzo szybka wysyłka, może jeden tydzień (UE). Kurtka nie pasuje do mnie, 2XL jest dla mnie za duży (2 rozmiary plus to za dużo). Tak czy inaczej wygląda idealnie, zamówię jeszcze jeden, ale mniejszy rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo dobry produkt, a jego rozmiar jest prawidłowy... grzejniki działają doskonale, a przy małej 5000mA trwa ponad 6 godzin w sposób ciągły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Kupiłem 2XL, bo powiedział, że kup 2 większe, bo jest szczupły. To nie jest wcale szczupły, jest dla szerokich ludzi. Mam 190 cm i kurtka jest dla mnie za duża, ale ramiona są krótkie. Zazwyczaj mogę kupić każdy styl XL, ale to może być dla kogoś z krótkimi ramionami, ale wielkim brzuchem. Materiał jest dobry i ogrzewanie działa bardzo dobrze, więc przykro mi, że nie mogę go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Ta kurtka jest doskonała, stylistyka i jakość są pierwszej klasy. Normalnie jestem duży, ale zamówiłem XL i pasuje idealnie. Kolor, wodoodporność są świetne. Kurtka jest bardzo ciepła. Świetny stosunek jakości do ceny, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Co jest o różnych rozmiarach w różnych krajach, kupiłem XXL, ale wydaje się o 2 rozmiary za małe więc proszę błąd po stronie większych rozmiarów, również nie zdawałem sobie sprawy, że nie ma powerbanku, który przyszedł z kurtką. To działa, ale będę musiał przejść na dietę, żeby pasowała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Boa, działa naprawdę dobrze. Wziąłem większą liczbę... napadów. Stłumiony tylko z bisselem, ale niezbyt nieprzyjemny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Doskonały artykuł, dobrze wykończone i raczej ciężkie. Mezzanl ubiera taglianl w mniej niż zgłoszone środki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Kurtka rewelacja, już sama jest ciepła a co dopiero po podłączeniu zasilania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Doskonała kurtka termiczna dobre materiały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Doskonała kurtka szybko się rozgrzewa bardzo dobra woda wodoodporna Bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$196.92
    • US$29.99
    • US$87.77
    • US$39.99
    • US$95.85
    • US$26.55
    • US$21.93
    • US$26.99
    • US$150.99
    • US$39.99
    • US$113.99
    • US$30.13
    • US$57.74
    • US$60.52
    • US$52.89
    • US$50.81
    • US$57.95
    • US$11.99