Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2022

    To jest absolutnie świetny produkt. Tylko uważaj na rozmiary, są one mniejsze (Azja), więc dla rozmiaru UE XXL/2XL, EU 3XL, aby zamówić 5XL lub 6XL, itp. Wystarczy plus co najmniej 1 lub najlepsze 2 kroki lub poszukaj odpowiednich tabel wielkości w Internecie. To działa absolutnie dobrze, mamy ich więcej w naszej rodzinie w zeszłym roku, świetne produkty od Banggood. Mamy również go już i nie znaleziono żadnych problemów, proszę śledzić tekst na nim, nie używać agresywnych rozwiązań i wysuszyć go jak najszybciej. Wtedy nie znaleziono żadnych problemów nawet po kilku latach i więcej cykli prania. Lekki płaski powerbank co najmniej 4000mAh pasuje do zasilania najlepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Witam, mam już kamizelkę grzejną.... Dobrze się stało. i szybko....nagrzewa się i jest wygodny nawet q jest q zamówienie więcej jest dobrze, ale lubię.Gracias Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo dobry z 3 biegami ogrzewania!White,blue, czerwony!Po prostu potrzebuję trochę uwagi, aby wybrać odpowiedni rozmiar.Jestem 185 i 92kg i pasuje do mnie 3XL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dziękuję bardzo! Nice++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Przedmiot jest jak opisano, po prostu pakowane, Wysyłka trwała 30 dni. Rozmiar L jest europejski mały/średni. Jeszcze nie przetestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NIKO
    BG
    01/02/2022

    I can't describe with simple words that miracle. Thanks a lot. Keep up the good job

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    ok...buono....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    05/01/2021

    Wygląda na dobre na początek, muszę sprawdzić to w powerbanku, teraz dla rozmiaru proponuję dla osoby o około 82 kgr i 1,82m wzrostu najlepszy jest 3XL

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Mam 170 cm wzrostu, ważę 108 funtów, i nawet jeśli jestem na 4XL, to nie chce się zapiąć. Mój syn ma 180 cm wzrostu i waży 60 kg, ale pasuje idealnie. Powerbank ma 1,67 A na czerwono i 1,20 A na niebiesko. 1.8 Dobrze działa z Powerbankiem z A-over.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Jakość jest doskonała. Mam trzeci stopień ogrzewania. Ogrzewanie jest szybkie. Konieczne jest kupno 3-krotnie większych od wielkości w UE. Towar został dostarczony bardzo szybko z magazynu KN. Polecam kupić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$100.47
    • US$59.99
    • US$25.99
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$70.99
    • US$9.99
    • US$49.99