Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(250)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Dziękuję bardzo za moją dostawę jest piękna i porządnie zapakowana. Wykonałem zamówienie 21 czerwca, a dziś otrzymałem rozkaz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Arrived OK. Looks good. Did not install yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Doskonały kran znacznie wzmocniony, w Brazylii obciążono mnie 110,00 zł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Dobry kran, co? Pogoda pokaże, czy wytrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Złamała się bardzo łatwo. Nie mogę tego utrzymać bez niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Naprawdę podobał mi się kran. Stosunek ceny do jakości gwarantuje, że nie zostanie ustalony w Portugalii... Kran jest praktyczny, spełnia funkcje. Czas pokaże kilka rzeczy, kiedy użyte materiały są trwałością.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2018

    Story: My order 05.07 was incomplete! I contacted the customer service that you can not get parts in my country! Image 2 missing part! Banggodd sent a correct, full mixer!3.foto Wonderful! Banggood is a very good team! Now I got the mixer completely! Very nice, install tomorrow! I'm very happy! Delivery in both cases was 1 week from EU warehouse! I order online a lot, but banggood is the most amazing thing for me! Thank you for honesty!customer service 5 star

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2018

    O produto entregue era exatamente o que o site mostrava. Foi entregue dentro do prazo previsto, sem atrasos. A demora maior foi nos centros de distribuição dos correios. De boa qualidade, bem estruturado, cromagem intacta sem riscos, amassados ou arranhões. De fácil instalação, contém dotas as mangueiras, borrachas e vedações necessárias. Veda super bem e não apresenta vazamentos no monocomando. Ficou devendo um manual de instruções e instalação melhor elaborado. Super recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    The tap arrived in good condition and nicely packed with protections. Took less than a week as it comes form within Europe. Quality is good for the price, product is rugged and well finished. Functionality hasn't been tested as it has'nt been installed yet. Comes with accessories for connecting to water inlets at 1/2".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Bardzo dobry kran. Łatwo się połączyć, choć dla pewności zadzwoniłem po hydraulika. Świetna cena za jego funkcje. Ma trzy przełączniki. Musisz zapłacić pięć razy więcej za kran z takimi funkcjami. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$49.65
    • US$9.99
    • US$41.57
    • US$10.38
    • US$5.78
    • US$57.74
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$39.89
    • US$34.99
    • US$25.24
    • US$34.99
    • US$18.47
    • US$40.99
    • US$10.49
    • US$15.00
    • US$20.78