Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(32)
    • 5 Gwiazda(31)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Świetny towar, bardzo szybka dostawa w 20 dni była już z produktem pod ręką. Podobała mi się powaga i zwinność przy wysyłce produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Od kilku tygodni działa ten czujnik (na 12v). Jestem bardzo zadowolony z jego wydajności i stabilności. Czujnik wydaje się bardzo dobrze wykonany i bardzo solidny. Moim jedynym małym problemem jest to, że kabel jest trochę krótki - 10m kabla dla 0-5m sensor jest rozsądny. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z czujnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Użyj tego z tasmota & Wemos D1 dla poziomu zbiornika przeciwdeszczowego Lepsze jak ultradźwiękowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2018

    The preliminary tests show a good linearity and precision of the measurements

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2024

    Minęło trochę czasu od mojego ostatniego zamówienia, imponujący czas dostawy. Zamówię więcej, jeśli wszystkie dostawy dotrą tak szybko. Czujnik działa na nodemcu z 12v. Zakończona kalibracja, teraz należy wydrukować obudowę, aby rozpocząć produkcję. Za wcześnie, aby wydać opinię na temat niezawodności, ale sądzę, że czujnik będzie mi dobrze służył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Na pierwszy rzut oka, dobrze. Bardzo szybka dostawa. Przetestujemy parametry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Musiał programować filtr analogowy, aby spłaszczyć sygnał, ponieważ jest bardzo niestabilny, a także musiał rekompensować wahania temperatury sygnału. Nie jest przeznaczony do bardzo precyzyjnego pomiaru, ale wystarczająco dobry do celów pomiaru poziomu studni wodnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Jak na razie dobrze. Testowaliśmy go tylko z symulatorem 4-20 mA i wiadrem wody. Czas dostawy dłuższy niż zakładano, prawie 7 tygodni do Szwecji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.90
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$36.23
    • US$15.00
    • US$73.91
    • US$22.86
    • US$30.49
    • US$18.47
    • US$27.16
    • US$71.60
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$18.22
    • US$28.99
    • US$28.46
    • US$18.99
    • US$15.99