Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Przyleciała dwa tygodnie z Moskwy. Dostarczanie do mieszkania przez eml usługę. Zapakowane w podwójne pudełko, wszystko. Sam samolot różni się od pierwszej wersji przezroczystą latarnią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jestem zadowolony ze wszystkiego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo dobrze zbudowany samolot! Zabawa w montowanie i latanie, jednak sparing został całkowicie złamany! Musiał wydać 50 dolarów na nowy. A jeśli używasz zapasu, to szybko go uginaj, bo wygląda na to, że sparing może być bardzo niskiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    To jest samolot! Po gadu jest to ogromny ))) do Moskwy bezpośrednio dotrzeć prawdopodobnie dlatego, że paczka trwała tylko 16 dni. Samolot przetrwał transpozycję idealnie, wszystko idealnie, wszystko dobrze przyklejone, przyklejone i dokładnie skręcone. Wszystko super, dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    Frist impressions are very good. A good quality kit, with some nice design features. Have been looking for a plane with twin motors in this size for some time.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Beautiful fpv plane I ever had. Fast Delivery for 7 days. This plane also fast to build. Takes me 3 hours install all electronic and power systems. Much faster than build mini talon. Using Racestar 2207 1600kv motor, DYS XS30A esc, 7x4.5x3 prop that I took all from my Long-range quad. Can't wait for a maiden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Dzisiaj przybył do Chile najpiękniejszy samolot RC „SonicModell Binary" Chciałbym powiedzieć, że pakiet jest bardzo mocniejszy, więc samolot przyjeżdża bez uszkodzeń. Gratuluję produkcji „SonicModell" i Banggood. Jestem naprawdę szczęśliwy, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Super jakość - dobrze przemyślany projekt i dużo miejsca. Naprawdę się cieszę. Jeśli lata tak, jak wygląda, to wspaniałe lato będzie 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    WOW, A super stable model that is not afraid of the wind. It has a lot of space inside where you can easily fit a 3000-10000mAh package. Ps earlier I had the ZOHD TALON GT and this model is made of much better foam - I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Bello, ben rifinito,negli adesivi e costruzione di ottima fattura, sarà il mio primo modello FPV long range!!!!!!!..... spero che voli bene come ottimo è il suo livello costruttivo.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 525
    • Ft33 110
    • Ft33 910
    • Ft28 151
    • Ft56 523
    • Ft146 697
    • Ft19 193
    • Ft30 967
    • Ft24 485
    • Ft17 913
    • Ft24 283
    • Ft23 032
    • Ft5 442
    • Ft23 992
    • Ft14 394
    • Ft28 957
    • Ft19 193
    • Ft39 669