Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2156)
    • 5 Star(1894)
    • 4 Star(154)
    • 3 Star(56)
    • 2 Star(33)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    W zasadzie, normalna maska, dobrze filtruje, zapach farby prawie nie brakuje, ale jeśli poruszasz się intensywnie i oddychasz częściej, to woda wewnątrz zaczyna się gromadzić. Siedzi mniej wygodne, przylegające do twarzy i głowy jest dobre. Materiały są tanie, wszystko jest śliskie, ale w ogóle główna funkcja jest wykonywana, więc za te pieniądze jest dobrym rozwiązaniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Pełna twarz maska oddechowa z podwójnym filtrem. Maska ma warstwę folii po obu stronach, zapobiegając zadrapaniom podczas transportu. Przed użyciem folię należy usunąć. Ładnie pasuje do twarzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Wygrał tę maskę w mgnieniu oka. Dostarczone w ciągu 24 dni, pod drzwiami, przez kuriera GLS. W pudełku detalicznym, w środku maska i filtry są pakowane oddzielnie w zamknięte torby. Brak problemów z dopasowaniem maski za pomocą elastycznych opasek. Bardzo dobra oferta, świetna logistyka od Banggood. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Wydaje się, że jest to produkt dobrej jakości. Jeszcze go nie testowałem, ale mam nadzieję, że działa jak opisano i działa poprawnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Dobry filtr przeciwpyłowy. Gogle pasują do siebie, ale nie są w pełni uszczelnione. Nadaje się do szlifowania metalu lub do obróbki drewna, aby chronić oczy i oddychanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Otrzymane w dobrym stanie i szybko. Dobre dopasowanie maski z goglami, co czyni je doskonałym do obróbki drewna i metalu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Towar dotarł bezpiecznie. Używam maski podczas mielenia. Dobrze wychwytuje kurz i jednocześnie chroni oczy. To dobrze, powodzenia. Używam maski do mielenia. Pokazuje, ile razy i jak noc w tym samym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Fantastyczny produkt dobrze pasuje do łatwego noszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Dziękuję, to wygląda świetnie za dobrą cenę, do której czuje się dobrze na twarzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    podatek wliczony, ale musiał zapłacić 92.16 den podatek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$129.99
    • US$179.99
    • US$174.99
    • US$323.34
    • US$118.99
    • US$41.57
    • US$179.99
    • US$129.99
    • US$106.25
    • US$20.78
    • US$86.61
    • US$76.99
    • US$59.99
    • US$55.65
    • US$16.27
    • US$10.99
    • US$20.99