Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Najlepszy mikrokontroler kiedykolwiek używam ich do projektu czujników lcd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (14 dni kalendarzowych od zamówienia). Jest to kompaktowy i schludny Cortex M0.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Doskonałe, dobre towarzystwo do czynienia, szybka dostawa, dobra obsługa od sprzedawcy, dobre opakowanie. Jest prawie taki sam rozmiar Pico Arduino

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Seeeduino XIAO bardzo dobra deska! Działa zgodnie z opisem. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Naprawdę zadziwiasz tak małą, jak na tak dużą moc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Podoba mi się mały czynnik formy, cechy, szybkość, rozmiar pamięci i D/A. Jednym z problemów jest to, że wgrywanie do tablicy nie było usprawnione i wiarygodne - dopóki nie uświadomiłem sobie, że muszę zresetować planszę, Uruchamianie go w trybie rozruchu przed wysłaniem kodu za pomocą IDE z platformy Arduino lub I/O. Inną kwestią jest to, że część potrzebuje złącza USB-C, którego nie miałem, więc musiałem zamówić oddzielnie. Inaczej, podoba mi się ta część!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    To bardzo potężna, mała deska IOT. Myślę, że to lepsze niż Arduino. Pamięć trochę słaba, ale niech następny gen... Wszystkie porty są analogowe, mają tx, rx do komunikacji seryjnej, jak moduł GPS czy Bluetooth.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    8 dni czasu wysyłki 🇬🇧🤘 Plansza jest bardzo mała :o <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Czas dostawy jest ok, opakowanie w porządku, produkt wygląda dobrej jakości jak opisano. Sprawdzę później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Ciężko przeprogramować, ale działa i bardzo zdolny MCU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$11.49
    • US$6.99
    • US$13.79
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$62.99