Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Włączył helikopter HQ 110. Wydajność jest lepsza niż kanalizacja. Ogon trzyma się lepiej. W rozmiarze jak spływ, stał idealnie. Dziękuję)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2017

    Мотор чуть больше стокового но мощнее и надежней. Отлично упакован. Стоковый на K110 умер на 3 аккумуляторе. Обычная доставка. Посылка до Москвы добралась за 1,5 недели.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2016

    Отличный хвостовой мотор для v977! На v977 установлен m5 бк движок, с ним верт пуляет как бешенный, по ощущениям раза в 3 резвее стокового, но при этом данный движок легко и уверенно держит хвост (задний винт установлен от валькиры мини СР)! И при этом после отлетанных 3х аккумуляторов остается холодным! Т.е. по идее его и ресурса хватит очень на долго! Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    Such a powerful motor! Perfect for small class 3D helicopters with 7mm tail motor mount. Fits great in my WL Toys v977.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2017

    Отличного качества моторчики для хвоста вашего маленького хели.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2018

    I ordered these on sunday and received them in the UK on Friday. Ive not had a chance to give them a try yet but i have read very good things. I also have the XK K120 tail blades to use with this motor. I like the packaging too - its very protective. thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2016

    Motor muito bom, muito veloz, da muita estabilidade para o helicóptero.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2018

    Ottimo imballaggio non si é rovinato pezzo come da descrizione 7mm ideale per avere un motore più potente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Bardzo potężny silnik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2017

    Шустрый моторчик вместо стокового на V977

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$70.44
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$57.74
    • US$6.92
    • US$46.99
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$230.99
    • US$5.99
    • US$30.02
    • US$10.38