Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(155)
    • 5 Gwiazda(143)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Mała modyfikacja, aby zmieścić servo (skręt jest trochę wolny), ale leci na 2s nie może się doczekać, aż 3s, warte pieniędzy przez cały dzień 😀 😄

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Fitted to an ECX 1/10 Axe. ESC extension cable needed to run to receiver neatly. The ESC is heavier than the standard ESC, so I will be upgrading the rear shocks soon. The brushless motor's shaft is slightly shorter than stock, however you can install the pinion gear central enough. The steering servo comes with a red aluminum dual clamping arm, but this wasn't quite tall enough, so I stuck with the original plastic arm. The steering servo is slower than I was expecting, but still upto the job. The brushless motor is much faster than the stock brushed motor, it pops wheelies even more now! Running a 2s Lipo with this setup, motor doesnt seem to need heatsink, which is just as well because there's not much room to fit it. Wondered what the low voltage cut was for this ESC, I think it's 3.1v default(had a read through the program card manual, but this made me more confused), I ended up purchasing a separate voltage alarm just to be sure. The fan on the ESC isnt exactly quiet, but it's not too loud either. Really pleased with this package, the best £35 I've spent on this hobby so far. I especially like the brushless motor, it goes like stink!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Pakiet jest idealny i działa wszystkie Esc servo i silnik. Ale serwo nie pasuje do wltoys w 144001 jest zbyt duże. W silniku jest miejsce na ESC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Świetny produkt wrzucił go do wózka. Bardzo zadowolony z wyników

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Silnik jest świetny i bardzo szybki, esc wydaje się działać świetnie. Nie nagrzewa się za bardzo. Działam na baterii 2 lipo w buggy w skali 12428 1/12. SERVO był TARCZNY, bezużyteczny z wolnym skrętem i strasznym skrętem, więc kupiłem serwo z Amazonu, co jest o wiele lepsze. Kupiłbym ponownie, ale serwo nie jest potrzebne, więc może znaleźć ten sam silnik i Esc za tańsze bez serwo, jeśli nie jest to nadal dobry interes. Nie zrobiłem wystarczająco dużo zdjęć ze wszystkim w samochodzie, ale było ciasno ściśnięte i potrzebne modyfikacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Idealne dla wltoysów 14401

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2023

    Niesamowity 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Wszystko było świetnie, na czas przyjazdu, ładnie zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Naprawdę podoba mi się ten zestaw, to sprawił, że mój samochód RC jest naprawdę szybki włożyłem go do mojego wltoys 12428 Rock Crawler, trochę za dużo mocy, czasami za trudne w obsłudze, ale nadal zabawne powinny również prawdopodobnie kupić wentylator do silnika, aby zachować chłodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Zgodnie z opisem Zakończ odbiór szybko i w dobrym stanie Bardzo łatwy do zainstalowania na kyosho Ultima pro z 1986 roku Działa bardzo dobrze z baterią 2S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$11.99
    • US$15.00
    • US$70.99
    • US$6.99
    • US$27.89
    • US$27.99
    • US$29.99
    • US$87.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$93.99
    • US$66.99
    • US$43.65
    • US$20.78
    • US$13.99
    • US$31.99
    • US$7.29