Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1480)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1480)
    • 5 Star(1439)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2022

    Produkt jest w dobrej implementacji, wygląda ładnie i działa dobrze. Połączyłem go z asystentem Google i był bardzo elastyczny. Jestem polecany do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Otrzymałem paczkę w określonym czasie, wszystko było w porządku. Wtyczka działa zgodnie z oczekiwaniami, kocham to, bardziej szczególnie ustawianie i wyłączanie timerów. Na pewno kupię to ponownie, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Urządzenie podróżowało z Chin - Hongkongu - Indii ( Bangalore). Jest tam trochę krawędzi, która została uszkodzona, nie jest zbyt widoczna myśl. Produkt wydaje się być dobry i działa zgodnie z opisem. Powinienem był wybrać serię T2 i powyżej, ponieważ były to wspierające RF. Nie wiem, dlaczego Bangood zawsze jest w stanie wysłać go do Indii. Teraz nie mogę nic zamówić z Bangood, dopóki nie aktualizują dostawy do Indii jest włączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Projektowanie ekranu nie jest dobre. Jest to szkło, które jest klejone, ale którego klej jest złej jakości. Natychmiast oderwał się i złamał, gdy upadł na ziemię. „Naprawiłem" to taśmą, bo inaczej nie wytrzyma. Szkło powinno być zagięte w ramę. Na szczęście w moim przypadku, ten przełącznik jest ukryty za zasłoną i nie widzimy go, w przeciwnym razie... Godna pogardy estetyka. Szkoda, ponieważ produkt jest bardzo łatwy w instalacji i użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Znaleziono w bardzo dobrym produkcie i dobrym stanie. Również obsługa klienta jest bardzo dobra. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobra jakość. Łatwy w instalacji, jeszcze łatwiejszy w użyciu. Aplikacja jest bogata w funkcje. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Wygląda na to, że jest dobrze. Okazało się, że nie będę ich potrzebował od razu. Miejmy nadzieję, że działają tak dobrze, jak wyglądają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Przełącznik paneli szklanych dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Znakomita jakość, działa idealnie. Ładne pakowanie. Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Very nice! They look perfect in my house. They arrived at 15 days and are very easy to install and setup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$20.99
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$6.69
    • US$11.66
    • US$19.62
    • US$16.99
    • US$10.38
    • US$2.59
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$24.99
    • US$12.99
    • US$33.99
    • US$17.35