Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(404)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2021

    Warto sprawdzić, jak go użyć na YouTube jest wiele filmów, które pomagają wprowadzić zmiany, żeby nie wyłączyły obwodu. Zainstalowałem go na drzwiach. Otwieram drzwi z aplikacją lub z Alexą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. To jest moje 4 zamówienie tego produktu. Ten produkt jest bardzo dobrej jakości DIY WIFI bezprzewodowy wyłącznik, do pracy niskiego napięcia, ale może prowadzić obciążenia wysokiego napięcia. Już użyłem dwóch z nich, aby ustawić zdalne sterowanie dla mojej instalacji DIY. Jest idealny, gdy w projektach zdalnego sterowania, automatyki lub zasilania jest zasilacz niskiego napięcia (np. poza siecią sieciową). Jest bardzo łatwy w instalacji, a aplikacja zapewnia dużą elastyczność. Już użyłem i przetestowałem produkt, aby uruchomić i zatrzymać pracę inwerterów w moim projekcie zasilacza słonecznego 220V, aby zwiększyć elastyczność (opcje ad hoc timera) i zdalne sterowanie. Po dwóch latach ciągłej pracy działa idealnie i niezawodnie przy niskim poborze mocy! Jestem naprawdę zadowolony z tego produktu i z pewnością polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Przylutowałem mobilny adapter do wejścia dla wyjścia, który przylutowałem 5 woltową lampę USB. Działa dobrze. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Dobrze zapakowany, świetny przedmiot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Najszybszy czas dostawy innych zagranicznych sklepów jest w Banggood.Do tej pory nie miałem żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Wspaniała zamiana WiFiów! Działa bez zarzutu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2018

    This is my 2nd order of this great quality DIY WIFI wireless switch, that is perfect for low voltage operation and excellent control of high voltage loads.I have already used some of them to set up a remote control for my solar power DIY installation. It is applicable when a battery or low voltage power supply is used (ie off grid apps) in smart home remote control, automation or power control projects. It is very easy to setup and it provides a lot of flexibility and accuracy. I already tested this product as a remote switch to start and stop inverter operation in a solar backup 220V power supply project., connected in parallel with a Digital LCD Power Programmable Timer Switch Controller (https://www.banggood.com/L701-Digital-LCD-Power-Programmable-Timer-Switch-Controller-16A-12V-For-LED-Strip-Lights-p-989000.html?p=P828165195951201606J) to add more operational options (ad hoc additive timer options) and time depended control. After two and a half months of operation this product is working absolutely perfect and reliable with a very low power consumption! I am really satisfied with this product and i DO recommend it !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    Very good quality DIY WIFI wireless switch, for low voltage operation but capable to drive high voltage loads.I bought 2 off them at a very good price to set up a remote control for my solar power DIY installation. It is ideal when a battery or low voltage power supply is used (ie off grid apps) in remote control, automation or power control projects. It is very easy to setup and the application provides a lot o flexibility. I already used and tested the product to start and stop inverter operation in my solar backup 220V power supply project., connected in parallel with a Digital LCD Power Programmable Timer Switch Controller (https://www.banggood.com/L701-Digital-LCD-Power-Programmable-Timer-Switch-Controller-16A-12V-For-LED-Strip-Lights-p-989000.html?p=P828165195951201606J) to add more flexibility (ad hoc additive timer options) and remote control. After one month of continuous operation it is working perfect and reliable at low power consumption! I am really happy with this product and i surely recommend it !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Wizualnie, wszystko pasuje. Nie sprawdziliśmy jeszcze robota, ale myślę, że będzie dobrze. Po świętach, zrobię testy i podpiszę się osobno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    Ho acquistato questo prodottino per rendere smart il mio computer, in pratica accendo e spengo il computer. In ogni caso per la sua tensione di ingresso e uscita ottimo per smartizzare praticamente qualsiasi oggetto tecnologico che abbia uscita 5-24 Volt. Ovviamente compatibile con Alexa e Google Home tramite l'applicazione Smart Life. Consigliato agli smanettoni come me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$11.66
    • US$6.69
    • US$17.43
    • US$13.85
    • US$20.99
    • US$21.00
    • US$15.00
    • US$19.62
    • US$24.24
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$13.99
    • US$17.49
    • US$20.99
    • US$5.74