Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15248)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(15248)
    • 5 Star(14655)
    • 4 Star(446)
    • 3 Star(82)
    • 2 Star(34)
    • 1 Star(31)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    Bardzo dobrze. Bałem się, że opakowanie jest uszkodzone i wpływa na produkt, ponieważ jest tylko w torbie. Ale wszystko się udało. Niebieski led, który zostaje włączony po zakończeniu połączenia, można go wyłączyć w aplikacji. Pracuje z Alexą i asystentem Google. Kiedy jest włączony, zapala się czerwony led. Kiedy jest wyłączony, to wszystko jest wyłączone. Na pewno kupię więcej, na koszt korzyści. Mam już ten model z innej marki, więc kupiłem go od Sonoffa, żeby poznać markę. Podoba mi się. Dojazd do Paulista/PE-BR zajął około 1 miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Idealny łańcuch dostaw. Otrzymuję towar w ciągu 14. Dni w Europie Wielkanocnej. To rekordowy czas dla wszystkich moich zamówień na chińskie towary. Dziękuję ci Bangbogu! Najlepsze także dla sklepu i dla Sonoffa. Towar dotarł w idealnym stanie i wszystko działa w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo dobre produkty. W porównaniu z poprzednią wersją ma dwukolorowy diod LED, który wskazuje zarówno na połączenie z siecią, jak i stan przekaźnika. Jeśli nie możesz połączyć się z siecią, ponieważ masz router dualband: 1. Wyłącz router lub zatrzymaj sieć WiFi 2. Zrób hotspot z drugiego telefonu na paśmie 2,4 GHz z takimi samymi uprawnieniami jak sieć routera 3. Połącz synoffa 4. Wyłącz hotspot telefonu i włącz wirnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Zrobiłem przedłużacz WiFi, który steruję telefonem, Echo lub Google. W USA linia (gorąca) jest mniejsza z dwóch wiązek, większy jest Neutralny, był łatwy do podłączenia. Teraz mogę zdalnie wyłączyć wszystko, co podłączę do przedłużacza. Ustawienie zajęło około 20 minut. Z przedłużaczem WiFi możliwości są nieograniczone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    chegaram perfeitamente agora vou testar eles se tá tudo legal ainda mas foi rápido a entrega

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Chegou rápido como sempre e bem embalado. A Banggood está de parabéns! Chegou em 21 dias em São Luís/MA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Doskonałe produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Look nice. Not tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobrze, działa zgodnie z przeznaczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Już drugi raz zamawiam Sonoff Basic. Pierwszy z nich kontroluje led light pas i jest bardzo przydatny, po około 2 latach użytkowania nadal działa. Nie mam problemów z odłączeniem się od sieci ani z aplikacją ewelink.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 457
    • Ft10 987
    • Ft5 502
    • Ft3 714
    • Ft5 008
    • Ft5 552
    • Ft2 695
    • Ft1 908
    • Ft11 194
    • Ft5 775
    • Ft7 961
    • Ft10 828
    • Ft5 944
    • Ft7 324
    • Ft8 916
    • Ft4 778
    • Ft5 412
    • Ft5 412