Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(440)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(440)
    • 5 Star(416)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2022

    To moja druga para googless z Skyzone, pierwsza (03o) Po Skyzone 03o na zdjęciu 04x V2 jest trochę inna. Naprawdę doceniam zespół Banggood za to, że trzymamy się razem i wysyłamy te gogle na czas, które mnie uszczęśliwiły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Посылка пришла быстро. Пластик хороший, корпус жесткий. Взял белые, чтобы не нагревались на солнце. Качество картинки отличное. Огорчило то, что корпус от TBS Fusion не подходит, пришлось колхозить.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Normalnie nic nie piszę, dopóki nie pobawię się nim przez kilka dni, ale to jest niesamowite, zasięg jest o wiele lepszy niż tanie gogle, których używałem. Jestem coraz 3 lub 4 razy dalej i że z tanią anteną, która pochodzi z tych gogli, gdybym dodał antenę patch i lizaka, albo tak coś lepszego zasięgu byłoby szalone ( testowano drzewa i budynki na drodze i ma świetny cios) Jakość obrazu i wszystko jest idealne i tak wiele dodatków do tych, drogie, ale warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    beautiful red color, the first tests excellent image, I put the narrow faceplate and it adapts perfectly to my face, I updated the firmware without problem to version V3.4.5. many thanks to Banggood, I am going to buy the other steadyview module

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Szybka dostawa. (ang. Fast Delivery) Należy pamiętać, że jest bez baterii, więc trzeba będzie dostać jeden. Ekran OLED jest wyraźnie ulepszony i byłem nieco pod wrażeniem jakości DVR, jest moim pierwszym zestawem google z tą funkcją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Najlepsze gogle analogowe. Z powodu małego drobiazgu. Wyglądasz świetnie i wszystko poszło świetnie... Do przeczytania 20 opis i zobaczyć, że wersja v2 daje tylko zapasy CN:/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wahałem się z zakupem, ponieważ mój IPD wynosi 74mm, co jest bardzo szerokie. Poza tym mam wielką głowę. Ale kiedy przybyli, byłem mile zaskoczony! Odzyskałem wersję V2 i opaska jest teraz dłuższa. Mam małe zamazane rogi z powodu mojego IPD, ale mogę zobaczyć oba ekrany i uzyskać je w skupieniu bez problemu. Recepcja jest dobra, ekrany są piękne z dobrą optyką. UI jest łatwy w nawigacji. Jedyną negatywną rzeczą jest to, że wersja srebrna wygląda trochę tanio.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Moje pierwsze okulary i mój pierwszy zakup w Banggood. Zamówiłam punkty na akcjach i ubezpieczyłam je od celników, co było dobre. Czujny celnik, po przekroczeniu limitu, wystawił rachunek na równowartość prawie 140 dolarów (3800 2002/21/). Obsługa klienta Banggood poprosiła mnie o potwierdzenie płatności celnej i zaledwie trzy dni później na karcie, którą zapłaciłem za zakup okularów przyszedł pełny zwrot opłaty celnej. Dzień później, miałem na sobie okulary. Mam drugą wersję Skyzone, ale nie było żadnej aluzji. Okulary to bomba, tylko ten leniwy facet o tym nie napisał. Kupno i serwis Banggood jest zadowolony jak słoń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    genialny sprzęt! nagrania z dvr prawie jak HD 😃 podgląd niebo, a ziemia w porównaniu do ev800d 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Okulary są fajne z niesamowitym siedzeniem na standardowej dyszy, na dość małej twarzy. Godzinę później ma małe ślady na twarzy. Poza tym pas jest standardowym ukłuciem, lepiej weź ten drugi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$26.39
    • US$16.90
    • US$17.44
    • US$127.59
    • US$11.54
    • US$8.25
    • US$19.62
    • US$8.79
    • US$11.54
    • US$8.79
    • US$6.59
    • US$8.07
    • US$32.99
    • US$29.99
    • US$117.99
    • US$89.99
    • US$115.99