Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(960)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(960)
    • 5 Star(849)
    • 4 Star(91)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Pcb jest naprawdę dobry, ładne rgb, ładne opakowanie, akcesoria są świetne, stabilizatory są prelubowane i myślę, że należy je przypiąć, ale to jest mało co trzeba zrobić, jest z kablem USB c, Skrzynia PCB i płyta montażowa, naprawdę dobra. Zdecydowanie powinieneś kupić, jeśli jesteś początkujący nawet pro, Hotswap PCB nie jest zły. Myślę tylko, że byłam naprawdę niepewna czekająca, ale przyszło i teraz tylko czeka na przełączniki i zakrętki

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2018

    This product is for my project and it is amazing the rgb modes are mesmerizing and the hotswappable terminals work completely fine 10/10 would but again!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Najlepszy zestaw startowy dla nowych entuzjastów klawiatury. Budowa zestawu jest dobra, ma pełną plastikową obudowę i aluminiową płytę, w której zamontowane są przełączniki. Deska ma dużą wagę, nie wygląda tanio. W pudełku znajduje się ściągacz do kluczy, ściągacz, rozdzielacz paska i pleciony kabel USB typu c. Ogólnie rzecz biorąc, jest to miła klawiatura 60%, a także sprzedawca jest szybka dostawa i daje informacje zwrotne w razie potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Element pojawił się w szkatułce i futerale (co jest innym wariantem). Ale jest w środku i jest GK61 pcb. Coś mi się podoba. RGB pracuje z usbc podłączonym. Będę czekał na moje przełączniki przed testowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Bardzo solidna budowa. Za taką cenę to okazja. Ma 6 procent układu, z 61 klawiszami i wtyczką USB c. Na zdjęciach widać to z włączonym światłem i bez niego, jest całkiem jasne. Stabilizatory są całkiem dobre. Można go zobaczyć również w pełni zmontowany za pomocą przełączników kailh bladoniebieskich i fioletowych klawiszy dsa (nie zawiera)

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    This is a really good case with nice pcb and stable backplate. The lights on the keyboard are very bright! The keyboard is just plug and play no plugins have to be installed. Overall real nice keyboard housing!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Co za wspaniała deska! Wcale nie jest tani. Jedyny problem jaki mam z tym, że nie mogłem usunąć pcb do Foam Mod it. Mogłem nie użyć wystarczająco siły. Odkąd czytałem o ludziach, którzy rozbijają port USB-C PCB, postanowiłem nie Foam Mod it. I nadal brzmi świetnie! Piszę o tym recenzję :D Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Naprawdę ładna klawiatura na początek od sceny klawiatury, moja została tylko PCB z tego zakupu, ponieważ zmieniłam obudowę i płytę, wraz z pchnięciami z upływem czasu. Nie ma to nic wspólnego z jakością budowy GK61 (co jest świetne), ale tylko dlatego, że chciałem go jeszcze bardziej poprawić. Chodziłem z Kaihl Speed Pinks przez cały czas. (Miałem wcześniej Box Blacks i były trochę ciężkie jak na mój gust) Aluminiowa walizka, biała płyta, posmarowana i oklejona Cherry Stabs. Caps to mieszanka Ducky Ultra Violet UK spec, węgla YMDK i niektórych mam odlew własny (nie dołączony do zdjęcia), Jest ciężki, stabilny, i poza jakimś cunklym oprogramowaniem AF, jest naprawdę genialny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Byłem pod wrażeniem tego produktu. Zamówienie przybyło za 5 dni, co jest dość szybkie, biorąc pod uwagę, że ostatnie zamówienie zajęło 12 dni. Zamówienie przybyło w świetnym stanie i wszystko było w porządku. Chociaż miałem problemy z demontażem pCB i płyty z walizki, ponieważ śruba była zablokowana, ale udało mi się to naprawić. Zestaw różnił się również nieco od obrazu, ponieważ mój talerz był biały, a płytka na zdjęciu jest srebrna, która wydaje się być aluminiową obudową. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z tym, gdzie mieszkam i magazynem, w którym zamówiłem, (którym był AU), ale poza tym, Zdecydowanie polecam ten zestaw zwłaszcza, jeśli jesteś początkujący do sceny klawiatury i chcesz budżetu przyjazny deska, która jest wygodna i wysokiej jakości.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    To przyszło dokładnie tak, jak się spodziewaliśmy (plus ciągnięcie klawiszy!) Gdyby to nie było tak drogie, dałbym 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$57.99
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$78.99
    • US$69.99
    • US$39.99
    • US$58.99
    • US$25.99