Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2831)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2831)
    • 5 Gwiazda(2635)
    • 4 Gwiazda(166)
    • 3 Gwiazda(19)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2020

    Lepsze korzyści z klawiatury kompaktowej, wysokiej jakości przełączników, czuć się lepiej niż brązowe wiśnie, wydają się być bardziej nawilżone. Klawiatura ma świetne poczucie, nie dodaje łatwego brudu i jest mało szorstka, co pomaga dużo podczas grania, tak aby nie wsunąć palca. Zapłaciłem za niego 180, szkoda, że wirus korony i kryzys naftowy spowodował wzrost dolara.

    Komentarze (22)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Kupiłem klawiaturę w dniu 06/02 przybył 22/02. 18 dni i przybył w idealnym stanie, działa bardzo dobrze, jest mały, piękny, cichy, ach q tesao. Wybrałem srebrny włącznik ma taką samą szybkość reakcji jak żółty(35g), a mimo to ma większą siłę aktywacji 45g, co zapobiega klawiszom błędnych klawiszy, ponieważ n są tak lekkie

    Komentarze (22)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Arrived quickly in two weeks from China warehouse, the keyboard is good quality, type-c wired there's no Bluetooth module, polling rate of GK61 with optical switches is 100/125Hz and have to use software to increase the polling rate if you need more, Gateron optical switches are 3/5 pins and are little wobbly but nothing fatal, this keyboard support ONLY optical switches for hot swap, ABS caps.., Skyloong, Geek and HK gaming are just brands, the keyboard is absolutely identical with only different packages, in the description there's link for software download or just find the topic in reddit!

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Mam klawiaturę bardzo chętnie, oczywiście, dostałem ją przez tureckiego maila i przyszedł w około 8 dni (jestem w Antalyi) to sprowadza ładunek między i nie zapłaciłem nic więcej, bo kupiłem ją jako żółty Przełącznik mam białe tryby bardzo ładne, ale nadal ściągam sterownik. Zaraz go wypróbuję, i zostawię zdjęcie na dole, i powiedzieli, że światło klawiatury jest słabe na YouTube, ale polecam wszystkim, którzy tego chcą. I mam nadzieję, że ktoś może to dostać

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Świetna opcja budżetu dla tych, którzy chcą być może dostać swoją pierwszą klawiaturę mechaniczną hot swap, ale nie chcą wydawać dużo pieniędzy. Świetnie w cenie i nawet jeśli ograniczasz się tylko do przełączników optycznych, istnieje jeszcze kilka opcji przełączników optycznych dla Ciebie do wypróbowania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Witam jestem z Peru i jako ty miałem wątpliwości, czy kupić klawiaturę czy nie, ponieważ prawda ma swoje dobre i złe strony, jeśli chcesz wiedzieć, czym one są zapraszam do obejrzenia mojej recenzji na moim kanale yt: ElSuarezVip Jeśli zastanawiasz się, ile czasu zajmie wysłanie go do Peru, to jakieś dwa miesiące.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Wielka klawiatura i został dostarczony w 13 dni i wybrałem dostawę z 15 do 25 dni!!!! Mieszkam w południowej Afryce, a to przyszło z Chin.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    To niesamowite! Klawiatura jest mała i kompaktowa, a on naprawdę szybki! Tak, nie jestem robotem 😂

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Bardzo dobrze, przybył w 16 dni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Kupiłem GK61 z czerwonymi optycznymi i muszę powiedzieć, że są najcichszymi i najmniej porysowanymi przełącznikami, jakich używałem do tej pory. Oprogramowanie nie jest najlepsze, ale można się przyzwyczaić. Kolory na RGB nie są idealne, ale są w porządku. Szokującym punktem jest to, że dźgnięcia (stabilizatory dla większych kluczy) były wcześniej lubaczowane, co znacznie lepiej z nimi wychodzi. Jest to plastikowy korpus, ale jest to mocny plastik, bez elastycznego flex. Ogólnie ta klawiatura jest niesamowita jak na swoją cenę. Podlegam, że strona klawiszy ma błyszczące wykończenie, które może cię drażnić. Nie dla mnie, ale to tylko osobiste preferencje. Ogólnie solidna klawiatura.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$117.99
    • US$79.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$82.99
    • US$42.99
    • US$59.99
    • US$111.99
    • US$56.99
    • US$49.99
    • US$98.98
    • US$112.99
    • US$62.99
    • US$89.99
    • US$105.99
    • US$48.99
    • US$95.99
    • US$49.99