Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Maska jest ciepła i idealnie pasuje. Wygląda ładnie i odpowiada opisowi. Tylko jeden mały negatywny punkt, maska na twarz nie nadaje się do użycia w okularach, ponieważ wyparowuje (lub może źle go użyłem). To jest warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Zamówiłam już 2 razy, maksymalna satysfakcja...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Materiał wysokiej jakości i przetwarzanie. Ona siedzi jak jędza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Mój jest ładny, niebieski. 'Jeden rozmiar pasuje do wszystkich', sprawia, że mój jest trochę ciasny, ale moja mama zawsze nazywała mnie 'Duża głowa'.. Noszenie go na szyi, jak szalik podczas chodzenia z psem, sprawia, że mogę się podciągnąć, gdy zawieje wiatr. Akcje z Wielkiej Brytanii dotarły w ciągu kilku dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    WE LOVE IT TOO MUCH super cap fits perfectly under the bike helmet and covers the ears completely.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dostawa była szybka, tkanina maski jest ładnie cienka, a tym samym dobrze pasuje pod kask rowerowy. Jak zapowiadano, jest oddychający i wiatroodporny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Bardzo ciepła i miękka tkanina, która bardzo dobrze chroni cię przed zimnym wiatrem podczas jazdy motocyklem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Świetny produkt, polecam, Szybka dostawa do Słowenii. Znalazłam kupon na stronie i telegramie Banggood Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Super dobrze, ;).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$19.62
    • US$18.35
    • US$22.90
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$75.99
    • US$5.99
    • US$20.78
    • US$9.99
    • US$20.79
    • US$17.31
    • US$21.93
    • US$499.99