Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2022

    Ramka rozszerzająca jest absolutnie warta swojej ceny. Oryginalny obszar 405x415mm został zastąpiony przez 405x950mm użytecznej przestrzeni roboczej. To jest więcej niż dwa razy więcej niż oryginalne! 950 mm zamiast 415 mm. Zestaw zawiera dwie długie szyny, 4 gumki i nowy kabel sterujący. Nowe szyny mają nieco jaśniejszy kolor niż oryginały. Główną różnicą, oprócz długości, jest to, że nowe szyny nie mają linijki. Zrobiłem opis, jak uaktualnić, który załączam dla ciebie. (Patrz poniżej) Tłumaczone z www.DeepL.com/Translator (wersja darmowa)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    I received this expansion kit, before the SCULPFUN S9 arrived. The kit is very well packet. You get 4 y-axis belts, of which 2 are spare ones, 2 y-axis rails, assembly manual/sketch and an extension cable. This cable has to replace the factory installed cable on the SCULPFUN S9 laser machine, because it is much longer in length. Remove the cover on the controller, via the 4 pan head cap screws, on the rear side. Remove the cable, which has a blue, red, white and blue JST-PH and JST XH plugs. Keep this cable in a safe place. Install the new cable and fit the cover. Thats all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Zdobyłem produkt stosunkowo szybko. Wcześniej niż przewidywano datę. Opakowanie zostało uszkodzone w dwóch miejscach na zewnątrz, ale nie zostało otwarte. Wewnętrzne opakowanie doskonale chroniło towar. Zawierała ona wszystko zgodnie z opisem. Potrzebuję tych pieniędzy, które zostały wcześniej. Historia została znaleziona w innych krajach, ale nie była dostępna. Za drugim razem po drugiej stronie. Wygląda na to, że jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Otrzymaliśmy rozszerzenie S9 w dobrym porządku i wszystkie części są tam, po prostu otworzyłem paczkę i wygląda świetnie, bardzo zadowolony z produktu, dzięki allot Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    To cud maszyny do cięcia laserowego, łatwe w montażu i jakość cięcia jestem bardzo zadowolony dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Packed well and easy to add to my laser set up. this gives me the extra space I need for larger projects. wish it came with a cable chain, but I’ll 3d print one or get one online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Dzięki za szybką dostawę do Omanu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    All ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    product was on time and in good condition

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Zamiast zestawu do grawerowania w SCULPFUN otrzymaliśmy samolot Volantex 759-3 Phoenix 2400

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$42.99
    • US$109.99
    • US$9.23
    • US$89.99
    • US$34.99
    • US$18.47
    • US$129.99