Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-19 08:30:01

    Llegó bastante rápido. Ya la monte y hasta ahora trabaja bastante bien. Puse a cargar la bateria y vamos a ver despues que tal funciona.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-12 06:41:57

    very good thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-19 17:17:31

    Original board. Worked perfectly. Quick delivery.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-20 16:06:16

    This is a great board! Super easy install. Worked immediately after installation. Hope it last longer than the original.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Top Qualität, ......

    2019-03-05 12:32:09

    ...alte Cam durch dieses Ersatzteil sehr günstig repariert.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Aucun son, pas de microphone sur le circuit!

    2018-12-03 09:07:47

    Aucun son ! Après changement du circuit imprimé la vidéo est ok mais aucun son ne sort de ma mobius ! En examinant le circuit envoyé il manquait le microphone sur lE circuit , j'ai fait une demande de remboursement mais aucun retour de Bang good jusqu'à présent

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Important part for camera Mobius

    2018-10-27 04:02:06

    Mother board of Mobius cam sometimes go out, thank Banggood for this replacement part, so I can use my Mobius for other time :-)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Funcionando correctamente

    2018-08-23 09:44:00

    Me mandaron una mobius, que posiblemente por ser defectuosa me funcionó sólamente unas horas y de repente dejó de funcionar. les expliqué lo sucedido y me reembolsaron la cámara, con lo cual en lugar de ir a por una nueva, me limité a pedir un pcb de repuesto. Me llegó, la puse y funcionando perfectamente.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>