Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Przy pierwszym zakupie, uszkodzony produkt przybył. Zachowanie było wyjątkowe. Otrzymałem zwrot pieniędzy, poprosiłem o nowy przewodnik i że lepiej chronią go w opakowaniu i przybył bardzo szybko, bardzo chronione i w idealnym stanie... Bardzo odpowiedzialne towarzystwo i bardzo uprzejme. FELICYDADY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dobra obrabiane towary w dół do montażu, musiał szlifować warstwę anodowania mokrym papierem szlifującym, chętnie ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Dobra jakość, szybka wysyłka, ale bardzo słabe opakowanie, co powoduje uszkodzone rogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zgodnie z opisem, ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Szybka dostawa, dobra jakość. Niektóre części są zepsute, powiem im i zobaczę co się dzieje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Prędkość warp, świetna robota & wielkie bary mitra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Kolej jest zgięta na jednej krawędzi. Jestem pewien, że to nie jest z transportu. Można to naprawić poprzez złożenie, ale cena wydaje się wysoka za jakość. Bez tego problemu narzędzie czuje się całkiem dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Rails są ze mną w części zjazdowej. Ponieważ można je dostosować w szerokości, można je dostosować indywidualnie. Szkoda tylko, że śruby niestety siedzą po złej stronie. Jeśli szyny są zamontowane pod osprzętem przesuwanym, nie można już dokonywać regulacji. Jednak produkt jest bezbłędny i łatwo można go regulować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Sam produkt jest dobry, jednak opakowanie było bardzo słabe. Tylko bardzo krucha plastikowa torba, nawet karton! Miałem szczęście, że nie został uszkodzony podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 824
    • Ft14 738
    • Ft42 582
    • Ft29 757
    • Ft11 789
    • Ft5 566
    • Ft11 462
    • Ft16 376
    • Ft6 548
    • Ft6 050
    • Ft10 807
    • Ft8 841
    • Ft8 186
    • Ft8 514
    • Ft4 255
    • Ft5 238
    • Ft8 841
    • Ft2 644