Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Wymieniłem część, którą usmażyłem, przykładając do niej liposukcję 3. Samochód z powrotem i znowu działa. Dobra cena i szybka dostawa. Włtoys 144001 (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Dobra część zamienna. Ugotował stary, jeżdżąc z dwoma bateriami, jeden z drugim, nie pozwalając ESC się zestrzelić. Potrzebuje większego wentylatora lub wentylatora, aby szybciej rozproszyć ciepło. Teraz korzystamy z bezszczotkowej instalacji, która nie ma problemów z przegrzaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    As always Banggood is fantastic as well as fantastic price fantastic post fantastic service got this as a spare Banggood you rock

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Po tym, jak używałem mojego WLtoys samochód przez jakiś czas, a samochód musiał przejść jeden lub drugi wypadek, niestety był błąd w tablicy odbiorników. Komponent został dostarczony bardzo szybko można łatwo wymienić i doskonale wykonuje swoją usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zainstalowany w wltoys a959, dzięki czemu mogę użyć nadajnika 144001 i zmniejszyć przepustowość, gdy mój syn się nim bawi. Dopasowany łatwo i działa bezbłędnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Ten Esc nie wie, jaką ma jakość, bo są bardzo złe Esc wlchafatoys Mam nadzieję, że to wystarczy, ale jako metr kompletnej elektroniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    ESC dobre, dobry zamiennik, jakość równa oryginałowi, wydaje się nowsza wersja, wydaje się cichszy dźwięk, 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Jeszcze nie testowane, ale i tak są testowane w fabryce. Od wLtoy nie replika :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Myliłem się, 🤭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    To dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 002
    • Ft2 645
    • Ft4 284
    • Ft4 540
    • Ft2 488
    • Ft5 297
    • Ft4 916
    • Ft7 912
    • Ft3 782
    • Ft13 930
    • Ft2 357
    • Ft6 054
    • Ft3 025
    • Ft13 989
    • Ft8 325
    • Ft4 540
    • Ft65 225
    • Ft24 776