Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(817)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(817)
    • 5 Star(789)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Więcej niż potrzeba, by cały arsenał dobrze i skutecznie przenieść na pole latające!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetny plecak FPV w cenie. (Chociaż zapłaciłem cło, bo przyszło z USA) [Myślałem, że cła były w cenach, tak jak w przypadku chińskich magazynów] Na zdjęciach posiadał 3 oopy (Trashcan, Tinyhawk 2, Cineflex100 HD) z pudełkami, Fatshark Googles, wszystkie lipos, Jumper Tlite. Jeśli wpuścisz w domu jednego quada, możesz wcisnąć gogle do pudełka. Na torbie można przymocować większy czworokąt (lub 1-3 mniejsze). Dodatkowo posiada narzędzia / rekwizyty i ładowarkę lipo. Teraz mogę wskoczyć na rower i zabrać wszystko ze sobą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Powiedziałbym, że świetny plecak. Dobre wytwarzanie i nie ma wszystkiego, radio, dron, wizjer i różne części zamienne. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z plecaka. Posiada świetną przestrzeń i ma dobrą jakość wykończenia. duże korzyści kosztowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo praktyczna torba, która może pomieścić wiele rzeczy. Mały plus to bardzo przydatny zestaw narzędzi do najnowszych ustawień miejsca lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Świetny produkt, bardzo przestronny i z wieloma akcesoriami. Dobre materiały w cenie plecaka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Idealna torba do przechowywania sprzętu potrzebnego do latania. Umieściłem maskę DJI, baterie, Qx7 z anteną z diamentem crossfire, śmigła, ładowarka, narzędzia i powietrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonale odbierane w celu ma obszar dobrej jakości i jest to bardzo duże Myślę, że będziemy się dogadywać dobrze lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    100% polecam, dobra jakość, inteligentne przedziały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Wykonuje zadanie, wygodniejsze niż klasyczny worek dzięki przegródkom i całej otworze głównej kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 430
    • Ft12 974
    • Ft21 751
    • Ft14 868
    • Ft22 898
    • Ft5 340
    • Ft1 523
    • Ft32 822
    • Ft6 077
    • Ft8 258
    • Ft8 394
    • Ft22 799
    • Ft31 295
    • Ft10 684
    • Ft22 799
    • Ft6 808
    • Ft29 738
    • Ft15 528