Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1581)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1581)
    • 5 Star(1472)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2019

    Well built machine for the price. Plenty of grease and the cable layout and connections looks solid. Only con so far is that the overlay for the button and LEDs is mislabeled on my unit, not the same as in the ad.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Dobra i potężna maszyna Mam prawdziwe baterie z Makita 5.0Ah. UWAGA! Baterie https://www.banggood.com/MAK-18B-Li-Makita-18V-3_04_0Ah-Li-ion-Battery-Power-Tool-Replacement-Battery-for-Makita-BL1830-p-1294414.html?rmmds= kod & ID = 534329 Magazyn cur_ware = CN Nie robią tego dla tej maszyny Dobra kolekcja zobacz zdjęcia

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Doskonała maszyna, mogę zmienić oponę samochodu w kilka sekund bez żadnego wysiłku, ma dwie prędkości konfigurowane elektronicznie na przycisku, ma dużą siłę uderzenia i gniazdo akumulatorowe jest doskonałe. Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobry produkt. Dziękuję.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Wertiger Schrauber der doch sehr stark an Makita erinnert. Auf small hat ca 170nm Auf large hat er mehr als 200nm Akku von Makita hat gut gepasst. Man kann den Schlagschrauber mit 1/2 Zoll und mit 6 Kannt Nüssen betreiben. Leider ist dem Schrauber keinerlei Anleitung beigelegt. Auch eine beschriftung am Gerät selbst ist nicht zu finden. Dadurch fehlt natürlich auch ein CE Zeichen was eventuell zu Problemen beim Zoll führen kann.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    まぁ解ってましたけど画像とのギャップ せめてボタンの内訳が解るシールがほしかった。

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    Ładny klucz do domowego użytku, jestem bardzo zadowolony z tego przedmiotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Otrzymany w idealnym stanie, działa doskonale z akumulatorem Makita

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    To dobra kopia Makity. Bateria na pewno się włączyła, głowa ma sześciokąt. Regulowana moc, wygodna. Nie mam żadnych danych dotyczących trwałości, ponieważ był stosunkowo nieużywany. Chyba nie mam idealnego doświadczenia na hobby. Próbowano go z akumulatorem BL18XXB (2A 3A i 5A).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    I bought this impact wrench after seeing positive reviews online, it was worth the wait for it to arrive and i simply attached a suitable battery pack i already had for it. The first and only problem i had was the tight fit of the battery pack, this was solved by simply sanding the edge of the front of the impact driver to ensure a smooth and reliable fit and release of the battery pack. A nice surprise was noticing the female 1/4" hex drive inside the 1/2" drive bit! it means i can use it for many more uses and not just 1/2" drive sockets. i have already used it to drive in some screws. For the price, it is a fantastic piece of kit and the online reviews do it justice I can recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    atornillador de impacto igual que el original dtw28x, 2 velocidades. se ve de muy buena calidad.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$140.90
    • US$64.74
    • US$71.99
    • US$139.99
    • US$67.99
    • US$114.99
    • US$38.69
    • US$79.99
    • US$113.56
    • US$118.91
    • US$162.84
    • US$50.59
    • US$109.99
    • US$70.22
    • US$78.13
    • US$145.99
    • US$64.59
    • US$14.99