Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1528)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1528)
    • 5 Star(1425)
    • 4 Star(94)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Przybył w prawie 2 miesiące, produkt najwyraźniej jest dobry, jeśli ma trwałość, nie ma doskonałe, jeśli nie ma dobrej trwałości, nie jest dobry, jednak to nie tylko z nim n, i ze wszystkiego w życiu, jestem bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    I have a good product in my hands. It has good construction quality. For amateur use it is what I wanted, it has power and it was easy to handle. The only downside is the battery, not all of them lock properly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Przybył bardzo szybko i w idealnym stanie, lubi zbyt mocno zaskoczony mnie nawet dostał wiertło makita bateria i przygotować baterię, ślub prawo, sprzęt bardzo silny i ekonomiczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Antena1
    MX
    01/07/2021

    Gran apariencia y sensación de calidad acorde a lo anunciado, entrega mucho antes de lo esperado, solo falta la oportunidad de probarla en una tarea real para ratificar su desempeño, en na gran compra!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Najwyraźniej świetny produkt, bardzo dobrze wykonane wykończenie, i duża siła, udało się wyciągnąć śrubę opon z samochodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Paczka przybyła na czas, to działa dobrze, ale moc jest mniejsza od reklamy.Próbowałem usunąć śruby z kół mojego samochodu, i nie udało mi się nawet, jeśli nie były zbyt ciasne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Model elementu jest zgodny z opisem. Muszę kupić baterię oddzielnie, więc nadal nie wiem, czy działa. Trzy tygodnie zajęło mi przybycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    To doskonałe wiertło kompatybilne z Makita. Solidna budowa, dobry plastik. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Tanie narzędzie i duże korzyści kosztowe. Przyspiesz obsługę. Wyjąłem z niej jaja z samochodu. Nie chce zdjąć traktora, ale jest w porządku. Idealnie pasuje do moich oryginalnych baterii Makita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Szybka dostawa. Bardzo dobra jakość części. Mam nadzieję, że zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$82.99
    • US$45.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$24.99
    • US$39.99
    • US$65.99
    • US$68.99
    • US$41.99