Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(370)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(370)
    • 5 Star(362)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Świetny cena i szybka dostawa!!!Nie mogę się doczekać, aby go wypróbować!Wydaje się jako produkt wysokiej jakości i świetnej ceny, zwłaszcza jeśli w budżecie!!To hobby może się bardzo drogie lol....Dzięki Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Bardzo dobre połączenie z kontrolerem 60A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bien embalado, envío rápido. Falta probarlos, pero tienen bjena pinta. Son exactamente los mismos motores que los Surpass.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Ekselent, teraz mogę znowu grać. Dzięki, chłopaki, dokładnie to, co zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Doskonałe i szybkie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Doskonała wydajność w tej cenie :) to czwarty silnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Działa świetnie. Dobra cena też :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2017

    I ordered 55t motor ( lower speed higher torque) for 1:10 crawler and don't miss! Really powerful motor! Doesn't heat but i additionaly ordered alu cooling radiator. If you want speed - order 21t motor if you want torque choose 35-55t motor. And don't forget to order spare brushes and wires to connect motor to esc! Заказывал 55т вариант для краулера (ползуна) у 55т меньше оборотов но больше тяга для гряземеса - самое то! Не греется радиатор на всяк надел.. Всем Удачи и Добра!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    Zajebisty silnik. W zestawie kable. Silnik w pełni rozbieralny. Szczotki można wymieniać. A teraz najciekawsze. Można ustawiać timing silnika, poprzez poluzowanie śrub i obracaniem korpusu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    Быстрая доставка. Внешний вид мотора на 4... посмотри как будет в работе. видео распаковки тут https://youtu.be/ACWnZzTkyjE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$100.47
    • US$36.95
    • US$58.29
    • US$42.72
    • US$45.03
    • US$53.12
    • US$47.34
    • US$16.16
    • US$42.99
    • US$27.99
    • US$19.62
    • US$50.81
    • US$4.10
    • US$15.99
    • US$17.31
    • US$66.98
    • US$639.99