Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    great little motor. plenty of torque and lots of speed for this little 1/16. definitely a high quality motor. got on flash sale for 6.99 each!! how can you beat that!!!! 👍👍👍👍👍

    Komentarze (43)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Uwielbiam te silniki. Racerstar i prześcignąć hobby, zrobić najlepsze budżetowe motory. Świetny silnik do mojego q902. Niezła poprawa dla mojego bezgarowego 1. Usin z 60amp Racerstar esc. Ma dużo mocy

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Great motor for the price. I've had no bad experience with these. This one is going in an FY08 project. Looking forward to trying it out. Wish the 5800KV was available at the time of purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Kupiłem 2845 czarny „Racerstar" 3800kv, a niebieski 3600kv. Po kilku testach, i przy użyciu obu w tym samym rc jestem przekonany, że są to te same silniki. Pójdź z najtańszym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Nie testowałem go jeszcze, proszę obejrzeć i zapisać się na mój kanał YT Joel Cruz RC Garage dla recenzji RC Zdrowie, 🍻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Tak jak poprzedni, zamówiłem bardzo dobre silniki Lil tylko czekają na inne części, aby zrobić bezszczotkowy samochód na zdjęciu

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Nie byłem w stanie przetestować silnika, ponieważ nadal czekam na zamówienie ESC, ale silnik wygląda i czuje się świetnie. Jakość jest bardzo wysoka, a za cenę, nie ma mowy, aby pójść źle. Bardzo zadowolony z zakupu, moja łódź poleci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Testowałem ten silnik przed umieszczeniem go w moim RC i robi się gorąco w mniej niż 10 sekund Jestem bardzo rozczarowany tym produktem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo dobry wodoodporny silnik bezszczotkowy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetnie działa w mojej pracy, musiałem wywiercić silnik, zamontować dziury w silniku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$50.99
    • US$42.68
    • US$26.39
    • US$24.99
    • US$15.00
    • US$29.79
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$4.99
    • US$13.99
    • US$50.89
    • US$101.63
    • US$29.09
    • US$29.99
    • US$19.62
    • US$35.99
    • US$87.99