Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Budując mały wóz z SG 1603, elektronika była problematyczna, więc go rozebrałam i buduję. Silnik nie pasował do żadnego problemu i jest to świetny początek dla tego projektu. Nie testowałem silnika, ale to miłe uczucie i ma trochę wagi. Nie czuję się tani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dziękuję za szybką dostawę.. Jego miła i bardzo dobra jakość pasuje do samochodu rajdowego HPI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Zajęło to trochę czasu, aby dotrzeć do obecnej sytuacji.. Cieszę się, że otrzymałam dokładny produkt. Trzeba przetestować i zaktualizować później. Dzięki 👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zawsze pod wrażeniem Banggooda.... Bardzo krótki czas dostawy i doskonała obsługa, informacja i pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Doskonała obsługa i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dostarczone szybko Działa i pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Nie było toru do śledzenia, pojawił się 24 dni przed SPB. Nie wierzyłem w to, reszta systemu jest w drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    Motor looks good. Tested it with Racetar ESC and Radiolink TX/RX. Will try to use on Remo Smax. It have 3.5 mm bullet connectors. Need to replace with bigger to match my ESC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2017

    Быстрая доставка, упаковано качественно. Отличный двигатель за свою цену. Внешне выглядит отлично, ходовые характеристики еще буду проверять.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 324
    • Ft14 453
    • Ft3 664
    • Ft6 103
    • Ft2 284
    • Ft13 327
    • Ft7 755
    • Ft3 169
    • Ft9 767
    • Ft2 464
    • Ft3 169
    • Ft12 691
    • Ft2 867
    • Ft3 523
    • Ft13 125
    • Ft11 986
    • Ft57 382
    • Ft21 155