Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Świetnie, że czekanie się skończyło. Paczka została szybko wysłana w ciągu 6-7 dni. Testował i wykonywał swoją pracę. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Maska dobrze chroni, podoba się materiał, rozmiar jest idealny, wentylator pomaga w oddychaniu. Z pewnością dobra inwestycja! Duża ochrona: Maska jest dwuwarstwowa i posiada filtr. Otrzymane szybko i bez opłat!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Materiał jest fajny. Nawet nie wiem, czy go mam. Piękny strumień świeżego powietrza. Tylko zdziwiony, że nastąpiło to poprzez wysyłkę:). Osobiście, jestem zadowolony do zestawu są również zapasowe filtry tak świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Myślę, że to doskonała maska, więc Xiaomi jakość! Resprirator jest cichy, podczas normalnego środowiska. Akcesoria opisane. Jedna rzecz, ale nie negatywna: może trochę za mała dla ludzi z większymi głowami. Czas wysyłki zgodnie z opisem. Jednym słowem, to naprawdę doskonała maska. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Bardzo dobra maska, naprawdę fan robi różnicę, przybył w 15 dni i nie byłem opodatkowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Może za mała na moją twarz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Wziąłem go za darmo i zapłaciłem tylko za przesyłkę R$13 dla nowego użytkownika, nie uwierzyłem, kiedy przyjechał K

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Trochę ciężki i gruby w ciepłym klimacie, ale działa świetnie i jest bardzo cichy nawet przy pełnej prędkości. Filtry kończą się szybko, więc zamów dodatkowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Super wygodna jakość produktu przybyło bardzo szybko orientując się dla wszystkich!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Jak długo mam zostawić ładowanie... Próbowałem dzwonić po naładowaniu, ale wentylacja nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 733
    • Ft51 411
    • Ft2 103
    • Ft12 262
    • Ft3 277
    • Ft6 924
    • Ft2 523
    • Ft3 643
    • Ft2 548
    • Ft2 554
    • Ft6 924
    • Ft3 277
    • Ft3 277
    • Ft1 575
    • Ft2 548
    • Ft3 785
    • Ft7 653
    • Ft3 277