Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(336)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(336)
    • 5 Star(299)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Jeszcze nie testowany w locie. Zabezpieczenie śmigła wykonane z twardego, kruchego tworzywa, w tym zamki. Przy częstym usuwaniu, istnieje ryzyko złamania. Przedni zamek nie jest zbyt dokładny. Śmigi są delikatniejsze niż oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Produkt pojawił się wcześniej niż się spodziewano i wydaje się być doskonałej jakości, jednak mógł być lepiej zapakowany przed szokiem. Ale dotarł w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    Los protectores de hélices se ven robustos. Hay dos que corresponden a la parte delantera y dos a la trasera, como se puede ver en las fotos. Los de los brazos traseros encajan perfectamente y llevan una abrazadera de seguridad con "click". Los frontales encajan en la pata pero cuesta mucho cerrar el click, demasiado!!! De hecho no lo he cerrado por miedo a no poder abrirlo después. He comprado los protectores para vuelos en interior o zonas complicadas pero en vuelos en abierto no los considero necesarios ya que le restarán autonomía y velocidad. Aún no los he probado en vuelo pero espero que funcionen bien y que no se vean en plano al grabar. El dron se ve bonito y grande. En general, contento. Escribiré revisión cuando los pruebe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Te niepełne brakujące cztery elity wysłały tylko po długim czasie ochraniacze śmigła, a w paczce pojawiły się cztery czerwone śmigła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Najpierw włożyłem ochraniacze na śmigła, plastik jest lekko zniekształcony, i trzęsą się w powietrzu. Śmigi są bardziej elastyczne niż oryginalne śmigła, nie wiem, czy to dobre czy złe. Przybył do Izmiru w ciągu 40 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    I prodotti sono curati nel dettaglio, anche le eliche, pur non essendo originali, sono fatte molto bene. Le protezioni si montano agevolmente e si ancorano bene. Il gancio che chiude il supporto al braccio del drone è duro ma sembra saldo. ancona non provato in volo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    The propeller guards fit well, the conneting clip feels secure when fully closed. Obviously these will need fitting/removing before/after your flight(s) which is as expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Witam wszystkich moich drogich przyjaciół z Banggood.... Kupiłem ten śmigło ochronne dla FIMI X8 SE, ponieważ „zgodnie z nowymi normami europejskimi" potrzebowałem zabezpieczenia śmigła dla mojego drona FIMI X8. Ta ochrona jest wytrzymała i bardzo dobrze zbudowana, ale należy uważać, gdy jest się w stanie nieruchomym w Hovering z dronem, ponieważ ta ochrona generuje niewielkie wibracje na ramionach drona. Osobiście używam go już od dłuższego czasu i uważam, że jest naprawdę bardzo dobry, więc gorąco polecam kupić ten śmigło Ochrona dla FIMI X8 IF i jestem pewien, że pozostaniesz tak entuzjastyczny, jak mi zostało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    Very good quality and very nice color for both. I didnt try yet the the protectors or the propellers so i cant say nothing yet about fitment.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • lantros
    GR
    30/01/2021

    Dobry pomysł dobry personel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$124.95
    • US$10.99
    • US$23.99
    • US$28.34
    • US$18.99
    • US$47.95
    • US$261.02
    • US$18.47
    • US$27.71
    • US$14.85
    • US$1.99
    • US$1.99
    • US$1.99
    • US$21.99
    • US$1.99
    • US$1.99
    • US$49.99
    • US$23.99