Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(471)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(471)
    • 5 Star(426)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Trimmer świetnie sobie radzi. Zasilany jedną baterią (nie zawiera). Za taką cenę normy. Sprzedawca polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Dostawa do skrzynki pocztowej. Jakość za cenę nie jest zła, ale robi się bardzo gorąco podczas użytkowania. Najprawdopodobniej nie będzie w użyciu przez długi czas

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Przyjechał niecały miesiąc, gratulacje sklep Banggood super polecam. Możesz go kupić w Banggood bez strachu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Przesyłka dotarła trochę bardziej opóźniona niż zwykle. Był poważnie zdeformowany, ale produkt i cała zawartość opakowania były nienaruszone. Przetestowałem trymer i działa dobrze, zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    i receive it to Morocco in a good package and fastly. the quality is like the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • geor
    GR
    17/06/2019

    It is working and it do that

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2019

    Упаковка ніяка, звичайний целофановий пакет, це мінус. Шматочок відбився. Невже так важко загорнути в пупирку. Загалом працює.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    Dobry produkt! Niezwykła jakość cen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Za taką cenę nie mogę narzekać. To nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Podoba mi się... działa normalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.02
    • US$21.93
    • US$15.99
    • US$30.44
    • US$52.89
    • US$9.99
    • US$11.49
    • US$27.71
    • US$39.99
    • US$10.38