Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(369)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(369)
    • 5 Star(354)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2022

    Dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (11 dni kalendarzowych od zamówienia). Używam małych ogniw słonecznych w wielu moich projektach, aby utrzymać je niezależne od przewodowych zasilaczy. Jestem sceptyczny co do 5W roszczenia, ale użyłem kilka z nich i są one na pewno wystarczająco dobre, aby utrzymać ładowanie w LIPO. Używam ich z własnym, samodzielnym sterownikiem MPPT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    I received the two solar panels undamaged and in good working condition. I checked the output voltage and the output voltage of both solar panels are conform the specifications

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Szybko przybył to działa doskonale tylko mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Bandysim prijungti prie vandens siurbliuko. Trupučiu ką kreivas. Bet gal veiks gerai. Rekomenduoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Mały panel słoneczny nadaje się do ładowania niektórych baterii Li i zasilania małych urządzeń. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    litter sola penal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonały, jak od opisu przybył w 35 dni we Włoszech wszystko ok tylko spróbować, jeśli robi swoje, Seller poleca i wiarygodne i poważne podziękowania bardzo..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2019

    Over rated for its size with decent NOCT factor under temperature and well made. Measured at continues 150mA at short circuit , open circuit voltage 14V and rather close to 2W max. under real conditions. Suitable for Lithium chargers of 2-3 Li-Ion in series (max voltage 12,6V with current approximately 110mA ) and definitely not for 12V Pb batteries that require 18V open circuit voltage. In fact at this size 2W is the max. power you can get with all similar small panels of good quality.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Bardzo zadowolony, działa bardzo dobrze 😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    great product for the price thay even have two little legs so that you can angle it a bit toward the sun

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$30.99
    • US$9.99
    • US$27.71
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$22.99
    • US$9.19
    • US$16.99
    • US$46.19
    • US$7.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$26.99
    • US$8.07
    • US$123.57